Livskunskapsblogg

Livskunskap var ämnet och jag sitter i datasalen och jobbar med en hierarki-trappa! Låter det spännande? Nej jag tänkte väl det.

Annars har det itne hänt då mycket kul i skolan, förutom de super-roliga nationella proven i engelska! Vafan, de var ju värdelösa! Faktiskt lite svårare än vad jag trodde.. men det gick väl ganska bra iaf. 

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Glömde nästan! Ikväll är det FC Barcelona mot Manchester United! Spännande värre, fan jag är astaggad.

HEJA, HEJA!


nu är jag tillbaka!

Hej alla! I helgen har jag varit på landet och där finns det knappt telefon, så internet finns det absolut inte. Därför, inget bloggande. 

Jag och Linnea tog bussen ut i bushen på lördagen, och sov i vårat hus till på söndagen då resten av familjen kom dit! Tråkigt nog så var det ju inte lika fint väder som det hade varit hela veckan, utan rätt mulet och skit, men det var mysigt ändå:)

Sen var det bara att sätta sig i bussen två timmar igen, för att komma hem till Vallentuna. Bra helg! Gillar min flickvän måste jag säga, om du inte fattat det ännu:P

Idag har jag kommit ett steg närmare att göra fotbolls-comeback. Jag var på läkarbesök på förmiddagen och bokade sjukgymnast-tid på onsdag morron, så förhoppningsvis ska skadan så snart som möjligt. Vad händer föresten på valborg?

PUSS

freedag!:D

Hej alla, ledsen att jag inte skrivit på några dar, har bara inte orkat... Igår var det derby, mycket trevligt! Synd bara att det inte blev en seger, menmen. Åkte in till Humlegården med Fredric, Snellman, Fagerhem, Rami, Lager och Wilborg runt fyra och hade det mysigt i sommar-vädret! Sen begav vi oss till Solna vid sex, halv sju men vi kom ändå för sen för att få bra platser. Alltså fick vi ta plats nere i hörnet (SUCK). Hem fick jag o Fredric skjuts av farsan, det var ju skönt! 

Så idag är jag rätt trött och var inte särskillt taggad på skola överhuvuvdtaget, och särskillt inte på matteprov som vi hade idag. Men jag tror att det gick ganska bra iaf!

Nu sitter jag o väntar på att Linnea ska komma hit, har inte hört om nån fest eller så ikväll, så vi kanske tar och sparar oss till Valborg som är på onsdag.

image22

Denna bilden är inte från igår, men jag gillaren. Från förra Djugården- Hammarby.

godmorgon!

Ville bara säga det. Nu ska jag äta frukost och springa till tåget! Ha det bra, pussokram!

kalla mig bleka data-erik

Ja, för så kommer det att bli, definitivt! Har en HÖG med läxor som behöver göras och det leder till att jag kommer att hålla till här, framför datorn när det är värsta sommarvädret utomhus... det sög ju. Jag får skynda mig på att göra skiten och sen springa ut i trädgården två minuter innan solen går ner för att se till att inte skaffa mig smeknamnet Snövit helt enkelt. 

Men som sagt så ska jag jobba skola, därför måste jag sluta med detta. Ha det bra ärade läsar-jävlar:) 

Handikappad

Nu har jag varit hos skolsyster (alltså Karina från Hjälmsta, jag vågar verkligen inte gå till Anal-Berit :S) för att kolla upp min jobbiga sträckning och fick veta att jag ska hoppa ALLA fotbollsträningar tills den känns bra igen. Fine, det kan man väl fatta. Men sen sa hon att det kunde ta TRE VECKOR TILL! Hur ska jag överleva? *snyft*

Saknade ju redan fotbollen som fan, och jag hade bara varit borta i en ynka vecka... Istället kommer jag att köra rehab på Take Care, så om någon med kort där behöver en träningskompis så är jag på! det behöver iaf jag, så ring mej om ni blir gym-sugna!

Det var bara det jag ville säga, tyck synd om mig. Tack.


Jo, men det måste nog vara jag

Hej alla! Igår var det en måttligt spännande kväll, men ändå helt okej. Roade oss gjorde vi på Täby-fest i sunkig källar-lokal och tog en buss hem framåt tretiden. måste säga att jag var ganska busig under kvällen och jag ångrar lite att jag inte tog med käppen hem, haha! Men då hade nog inte Linena blivit då glad, eller hur ;)? 
Matchen idag missade jag pga skada men det gick ju utmärkt även utan mig! Konstigt..? 

Annars har jag varit med Linnea idag och tagit det lungt. Satt upp ett fotbollsmål i trädgården och spelat i det sköna vädret:D Supernajs! 
 
Nu tänkte jag gå in på www.pliktverket.se för att kolla vad man ska fylla i om mönstringen. Kul det där med lumpen. eller inte. Jaja, men sen blir det hopp i säng. Ha det bra alla läsare, gonatt!

ni kan kalla mig snorig

Hejhej! Förlåt att jag inte skrivit på ett tag, men nu ska jag försöka gottgöra er genom att berätta om mina senaste två dagar! En grej som hänt är att jag blivit rejält allergisk, suck! Jag har gått runt och snorat och varit tårögd i två dagar, eftersom att jag är pollenallergiker. Det sög ju. Men nu har jag fixat mediciner som förhoppningsvis sätter stopp för mitt snor! :)

I torsdags så påbörjade bandet (som nu är döpt till Yesterdays' Triumph och förhoppningsvis får behålla det namnet) äntligen inspelningen av vår låt! Det var kul, vi hann typ halvvägs, men Jocke kunde oturligt nog inte vara med så trummorna får vi spela in en annan dag helt enkelt.

Jaha, idag ska jag och Linnea gå på bio, och dessutom har vi sju månader idag! Grattis till oss:)
Ska se på nån skräckfilm, The eye hette den tror jag... hoppas på att den är bra!

Har inte tränat på hela veckan pga. den där asjobbiga ljumsksträckningen som jag haft i typ en månad nu, buhu. Därför missar jag även säsongspremiären på söndag mot Sundbyberg. Men vem vet, jag kanske följer med o kollar. Om jag orkar:P

Ha det bra, puss o kram på er!

Skadad pluggis

Gillar inte det här med att min stäckta ljumske inte vill sluta att göra ont:( Det känns som om serie-premiären i helgen är i fara! INTE BRA.

Annars så har jag (fortfarande) en miljon sidor matte att göra, vilket borde göra så att jag stänger av datorn, går ner och sätter mig och börjar attt räkna, men icke! Idag har jag pratat med Joel, som ska hjälpa mig med några små angelägenheter till helgen! Snällt Jonas! Imorgon är det ju nationellt prov i engelska också, fan vad skoj, eller? Sen är det träningslära till på fredag och franska på måndag och onsdag nästa vecka. Fan vad det blir mycket skola i min blogg, det ska jag dra ner på, jag lovar!

Linnea är sjuk så hon kan inte komma hit och hjälpa mig med matten, och ingen annan kan det heller så jag får helt enkelt klara mig själv! Annars börjar det fan att närma sig sommar har jag kommit på! Det är ju bara två månader eller nåt till sommarlovet börjar:D SKÖNT!

Njut av att det inte är mycket tid kvar!
Over and out.

Hojhoj

Hejhej!
Idag ska jag jobba tusen kilo matte. BLÄ. Det känns inte som om jag är så värst sugen på det egentligen, men det är prov på torsdag, och jag har inte kommit nånstans på vår planering. Värdelöst? Svar ja.

Annars har det inte hänt mycket idag. Kort dag igen, riktigt skönt. Ska träffa Linnea sen som är sjuk:( Stackare, inte kul. Men nu ska jag plugga som sagt, skittrist. Ha det bra, puss! <3

Det finns fan för många måndagar

Hej alla!

Idag är det måndag, vilket betyder skola, yey. Inte världens roligaste, menmen. Vi hade iaf en ganska slapp dag, och vi slutade innan två. Jag gled hem och spelade Fifa nån timma innan det bar av för att kolla derby! Och alla vet precis vilket derby jag menar: Just det, VBK vs. IK Frej!

Men stopp nu! Inte var det nån fotbollsmatch på G när man kom upp, även om Frej såg oförskämt seriösa ut XD
Istället hade det samlats en massa äckliga små 94:or som krävde en halva av dörrmattan (planen).
Alltså blev det ingen match, utan en riktig slavdrivar-träning. Om man kan tajma en skada så gjorde jag det idag :)

Annars kan jag väl skriva att Sp1b kommer att roa sig med 3 prov denna veckan, varav 2 är på torsdag (JAG HATAR TORSDAG). Dessutom la jag fram ett gryymt förslag idag på vårt klassråd! Istället för att någon stackare (ingen kommer ihåg vem som blev vald ELLER HUR?) ska behöva springa iväg på elevråd alldeles för ofta, vill jag att vi ska ha Ö-råd! Alltså, en gång i veckan röstar klassen ut en person. Det blir ju fan as-skoj! Min röst går direkt till Sanela, punkt.

Kram o godnatt på er!

Ett kilo MJÖÖÖL!


 
 HAHA, lesbisk keps! Kolla hela, även om den är lite lång, så jävla bra:D

rubriker är så himla jobbiga..!

Hejhej, tänkte att jag skulle skriva ett nytt seriöst inlägg, det var väl nån dag sen sist?

Idag har jag ett stor Samhällskunskaps/historieprov, det är ganska jobbigt. Sitter här och borde plugga som en apa, men det gör jag inte:P Vet inte varför, men kan det bero på att det SUGER?
Jaha, annars har det inte hänt mycket alls i mitt liv de senaste dagarna. Det mest spännande skedde nyss, då jag såg att det ligger en rosa dammvippa inne i Einars arbetsrum, haha!

Jaha, detta börjar ju bli rätt meningslöst. nästan så att man skulle dra en liten outfit-bild? Eller inteXD

Nu ska jag inte uppta din tid mer, kram pårej!
 

Här har ni honom, Einar Spetz!

Amerikas Förenta APA!

Fan nu är jag RÄTT trött på det här! Måste skynda mig som fan att hitta en massa grejs om USA:s utrikespolitik!!

    
 

Stålmannen, hjälp mig!

Fräs

Fråga

 Hur många gånger kan man snyta sig på en dag utan att snoret tar slut?

Svar: Oändligt många gånger! 
Jag vill fan ha ett sånt där Lambi-lamm att snyta mig i!


Fan då

Sjuk match, skulle just skriva om den här grabben, som ordnade engrym kvittering:

Theo Walcott

Men sen blir det STRAFF! Suck...och självklart trycker Gerard upp den i krysset, synd Arsenal!

Rubrikfan

Goder afton!
Nyss 2-1 till Liverpool, niget jag jublar över, menmen. Kul för Jimi K kanske, eller Lars Ohly som plötsligt filmas i sin TV-soffa... Gillar inte det där nya med att man filmar folk hemma när de kollar CL, det funkar bara inte. Trist tycker jag.

Idag gick jag till skolan, men hoppade träningen eftersom att jag är förkyld. Nu har jag en MASSA plugg att ta tag i, men det låter lite väl drygt, don't you think? Annars hade jag nöjet att spendera dagen med LUISA som är vår tillfälliga engelska-lärar-kandidat (fan vad jag hatar lärarkandidater!) som inte kan prata ordentlig engelska, och dessutom spionerade på mig i datasalen.. Hon ska dö! 

Annars har jag varit med Linnea, det gillar man!

Allt för idag gott folk, peace and love till er!

Puss<3 


hemma och sjuk

Jaha, nu är man hemma igen! Helgen var skoj, skönt gäng det där! Dock fick jag dras med min ljumsk-sträckning hela helgen, det var ju jobbigt eftersom att vi hade typ 4 timmars träning om dagen. Men jag hann krya på mig hyfsat till matchen på söndag, men inte gick det bättre för det... 3-0-förlust blev det, och min halvkassa form vill inte ge sig:/

Nu är jag hemma, men jag var sjuk idag:( Stannade hemma och tråkade mig, men imorse kom Linnea hit och hälsade på innan hon började i skolan vid två-tiden. Orättvist, själv har jag INGA sovmorgnar! Men jag HOPPAS att jag blir frisk tills imorgon, det är så trist att vara hemma hela dagarna. Sen har jag ju nåt prov typ på torsdag (eller var det fredag?) som jag måste plugga till eftersom att jag är nörd:) Så jag måste hämta dom böckerna iaf!

Nu ska jag gå o tjata på mamma att maten ska bli klar! Ha det bra allihop, kraaam!

Morgon-blogg

Kolla vad tidigt det är:) jag är fan nöjd med tanke på att jag varit halvt medvetslös varje morgon den här veckan fram tills idag då jag skuttade upp tjugo i sju!Jag sitter här o plattar håret, men nu när jag kollade ut genom fönstret såg jag att det är värsta dimman... Håret automatiskt paj. illa.

Annars är dagens viktigaste att jag åker iväg på träningsläger! Drar tidigt efter skolan, så detta blir det sista ni hör från mig på hela helgen! (*buhu*) Men det ska nog bli skooj!:D

Nu måste jag gå ner o packa, för det har jag inte gjort ännu! Puss på er, hörs på måndag!


Onsdag

Nu pluggar jag lite historia medans jag väntar på tåget till BB. Match 18.45 för alla som vill kolla:)

Idag tog jag fram Ciaoen igen, hahaha! Seg som alltid, men det är ett vårtecken! Orkar inte skriva mer, menmen.
Måste bara notera att jag och Matilda gjorde en riktigt snygg rymning från Franskan idag!

Goderafton 

hundhundhund

                          

Här är min hund, Ylva heter hon! Supergullig, eller hur?

Äntligen!

På grund av mojset med blogg.se så har jag inte kunnat blogga på några dagar, men nu är jag här igen!

Den största händelsen under dessa dagar då jag inte kunnat uppdatera er om mitt liv är att vi har hämtat vår hund. Just nu sitter jag i skolan, men när jag kommer hem så kan jag ju langa upp en bild:)

I söndags spelade vi match mot Åkersbergas A-lag. Det gick väl ok, ingen grym match från min sida... menmen, det går förhoppningsvis bättre på onsdag mot Bollstanäs, men det tror jag inte haha! Ikväll är det träning, inte supertaggad. Har träningsvärk efter att ha hjälpt jocke liard att träna sina småttingar igårkväll, haha! Men dom var faktiskt riktigt bra, lite impad blev jag.

Nu måste jag skriva om min människosyn, men vi hörs

PS. Nu är det vår. DS.


RSS 2.0