tiden går snabbt när man har roligt

tack för en underbart bra månad! ♥

du, jag gillar dig.

glöm inte bort det.

emergenza awaits

nästa fredag är dagen. eller snarare kvällen kanske, för 19.30 äntrar birds & words scenen på fryshuset, klubben som deltagare i musiktävlingen emergenza, europas största för osignade band! i och med att lokalen tar uppemot 700 pers så förväntar jag mig att du kommer dit och tar med dig alla du känner för att hjälpa till att fylla upp den. you wont regret it! 

lalala

 

anna-maria espinosa - everyday

alltid trevligt med unga läsare

hej elias grudd


another weekend

ja, min helg var det. känns såhär i efterhand som att den gått väldans snabbt, men det kanske beror på att man vant sig vid lång ledighet såhär efter jullovet, vad vet jag. i fredags var jag med miranda, mysigt värre! lördagen ägnades åt att förbereda mig för kvällens middag/fest hos fredric för att fira dennes 18-årsdag. efter en sväng till täby centrum med lili och sandro gled jag hem till födelsedagsbarnet för att hjälpa till med diverse förberedelser. kvällen bjöd iaf på god mat, bra sällskap, några mer eller mindre lyckade tal och alldeles för många christian firtal.

imorse väcktes vi av telefonen och beordrades att komma på träningen i ekeby 11.00. måttligt pigg och fräch, och utan någonting i magen gick vi iallafall dit och tränade en stund. det var kul men jobbigt och formen satt ju inte riktigt där den skulle, hehe.

sen blev det städning och allmänt slappande hemma i åby tills vi kilade hem till mig och åt lite lassange, mumma.

nu börjar det närma sig läggdags, så jag langar ett: godnatt!

grattis mongon

passar på att ägna ett inlägg till födelsedagsbarnen fredric (fyllde igår, jag vet) och hannes!

grattis på er, ni har invigt mitt år av lidande..

hm, ångest?

snart börjar skolan, och jag börjar få känslan av att jag sovit bort halva lovet. inte riktigt bra, även om det kanske är hela grejen med lov? jaja, det blir väl till att glömma bort och njuta av sista dagen i frihet imorgon, och snart kommer miranda hit också, det blir mysigt.

gårdagen spenderades mestadels i stan med hannes, mest i trakterna runt vanadisplan, mer säger jag inte. en välbehövlig pizza, och senare i fika senare satte vi oss på roslagsbanan där helt otippat linnea också klev på. hade inte träffat henne på jättelänge, var kul! hade planerat in gym idag, men eftersom att idag är en dryg röd dag så stängde take care självklart ungefär samtidigt som jag gick upp.. får klämma in träning imorgon istället.

ha det fint, pusskam

like it

trevligt när man lyckas övertala emma att lova att under morgondagens vistelse på äventyrsbad göra ett skutt från tian och skrika "erik är en fitta" samtidigt som någon filmar det med mobilen. en riktig vän.

happy nytt år! (från torsdag)

tja, jag orkar egenligen inte alls detta, men för er skulle klämmer jag ur mig en skit-inlägg.

gårdagen såg ut på detta vis: lili kom hit för planering av fest. några mail skickades iväg, sedan blev det guitarhero en stund istället. efter detta var det middag hos fredric, trevligt trevligt! runt halv elva åkte jag och patrik till kragsta (mestadels för att hämta med oss en viss person), och direkt efter tolvslaget gick jag och miranda till tåget för att ta os tillbaka till fredric där festen var i full gång! efter några timmar var det dags att runda av, och jag hjälpte till lite med att grovstäda när folket begett sig. sedan blev det sömn hos miranda, där jag också segat hela dagen i stort sett! tack för presenten föresten gullunge!

imorgon planeras gym in, sedan får vi se vad som händer. tja

PS detta är från i torsdags, nyårsdagen. kanske framgår.

RSS 2.0