friendly fires, skeleton boy


bandmys

så kan min helg beskrivas med ett ord. den började i fredags med ett långt och lyckat rep, som senare på kvällen följdes upp med film at my place med hela bandet plus miranda närvarande. efter en massa underbart god kaka och diverse andra tilltugg gick alla hem till sitt för att bli utvilade till lördagens projekt: spelning på teater accent.

dock hade jag fyra timmars spännande bokuppsättning att se fram emot innan det kunde bära av in till staden. men när dessa var avklarade begav vi oss alltså! efter diverse letande hittade vi tillslut fram, och väl där bjöds det både på enorma scener och överdrivet lyxiga loger. som vi kanske räknat med gick vi inte vidare i tävlingen, men vad gör väl det när vi har emergenza att se fram emot om drygt två veckor!

igår var det äntligen dags för, enligt mig helgens mest spännande projekt: inspelning! efter 4,5 timme mer per i studion kom vi ut med två nya alster! kulkul, dessa två finns att avnjuta på www.myspace.com/birdsandwordsmusic

anmärkningsvärt är att spelningen i lördags var sofias första med oss och trots nervositet skötte hon sig utmärkt! mycket bra insats på inspelningen också, kul!

why don't you come and play here, i'm just sitting on the shelf

jag har en kul helg att vänta med spelning imorgon och inspelning söndag. dock ska även jobb och mattestuga klämmas in däremellan, men det ska nog gå bra. speciellt när jag har världens snyggaste mattelärare!

varsågoda: she and him, why do you let me stay here


-

lär mig skriva, lär mig beröra.

för övrigt

vore jag arton, vilket för tillfället bara känns som nån typ av avlägsen önskedröm, skulle jag spendera alla mina onsdagkvällar och alla mina pengar på popcirkus. känns som om de norpat min ipod och bara viftat med nån form av magisk artistbokningsmojäng och bokat allt bra. för att nämna några; those dancing days, miss li, moneybrother, marit bergman, håkan, mando diao osv.

ge mig ett presentkort på nio levda månader och fem levda dagar tack.

hur billig?

emma säger:

vad gör du då?

erik, säger:

ja

lite franska

själv?

emma säger:

okej, bra!

jag gör IR..lite efter

emma säger:

typ tre veckor..

erik, säger:

bläk

erik, säger:

jag behöver pengar, så säg till om jag ska göra nåt åt dig.

jag är billig

emma säger:

det skulle vara så värt, helt ärligt!

hur billig?

erik, säger:

det beror på vad jag ska göra

emma säger:

sam b uppgiften som du redan har gjort

..?

heh

colobia konflikten

erik, säger:

mhmm

tja, säg ett pris

emma säger:

50? ^^

erik, säger:

200

minst

haha

emma säger:

skojar du?

erik, säger:

fuck billlig

100

emma säger:

men vafan

jag har typ inga pengar

men okej

erik, säger:

haha, emma det här är väl inte seriöst?

emma säger:

eeh..

erik, säger:

hahahah

emma säger:

nej verkligen inte..


do you wanna..? like you know i do.


lång sovmorgon=

  • obviously, sova länge. lagom länge.
  • lyssna jättelänge på p3 på min klockradio.
  • fortsätta lyssna fast på radion i köket, samtidigt som jag förbereder nästa punkt.
  • stor frukost. ägg, kaffe, you name it!
  • läsa hela tidningen, plus lite ur gårdagens.
  • duscha så länge min miljömoral tillåter.
  • skriva ett meningslös blogginlägg om min morgon.

vårsol och icke-geografi

det är en ganska bra sammanfattning av hur min vecka varit hitills. grymt mysig och slapp. en massa ledig tid eftersom att jag inte läser kusen geografi b, och ett underbart vårväder som man under dessa lediga timmar kan passa på att sola sig i. snart fruktar jag att något hemskt kommer inträffa bara för att balansen ska bli återställd. det enda lilla negativa med veckan so far är att jag inte hunnit träffa min söta flickvän nämnvärt. sånt suger, men jag antar att inte allt kan vara perfekt samtidigt.

ja, igår tisdag var jag ledig. detta resulterade i en lång hundpromenad, lite mattestuga/kafferep med martin! trevligt var det, lite läskigt med exploderande dricksglas, men det är väl sånt man får ta? en gitarrlektion och fotbollsträning senare var dagen avklarad. idag funderade jag stark på att ta sovmorgon och skita i spanskan i och med att jag efter den hade 2,5 timmar att inte göra någonting på, men duktig som jag är masade jag mig dit ändå. sen spenderades större delen av dagen i solskenet. första sessionen med martin över ett äpple, och andra med hannes över en kaffe med gratis croissant.

även ett litet grattis till skollaget i fotboll som idag vann semifinalen i inomhus-dm i vår egen tellushall!

sun giant

ännu en vecka har snart gått. skönt med helg osv, är dock lite förkyld, vilket suger relativt hårt.
skolveckan har varit lagom slitig, lite matte och franska men för övrigt ganska lugnt. såna veckor behövs! har faktiskt inte en aning vad nästa vecka har att komma med, men det får bli måndagens problem.  

igår hade vi ett litet matteprov, vilket gick ganska bra med tanke på att vi inte haft speciellt många vettiga genomgångar.. efter skolan hade vi ett av de bättre repen i bandets historia! effektivt, kreativt och allmänt skönt. sånt gör mig glad! appropå band-stuff så har vi ett ganska späckat schema den kommande månaden, iallafall med våra mått mätt:

  • spelning på teater accent, 28:e mars. kom gärna dit, men kom ännu hellre på någon av de andra spelningarna. helst på alla :)
  • inspelning, at last! den 29:e mars kör vi.
  • rockbandskuppen, 3:e april på runan. 20 kronor inträde? tror det.
  • emergenza semifinal, 15:e april på fryshuset. biljetter säljes till det ringa priset av 90 kronor.
  • final rockbandskuppen, om vi nu går vidare så är finalen den 16:e april. även då inträden 20 riksdaler?

  • ja. igår var jag hemma hos miranda och gjorde ett försök att kolla på saw fem, men båda somnade och vvi vaknade vid två-tiden. lite misslyckat men mysigt! vaknade, åt frukost och gick till jobbet och kom hem för en timme sen ungefär. ska fösöka samla kraft i nån timme för att sen gå och träna! hoppas att jag lyckas. imorgon är det förresten match på bällstaberg vid 14.00 (?) kom och kolla om ni har problem att sysselsätta er.

    bajs

    oj, top ten i sverige. så det kan gå.

    ja, efter en helg i den trevliga staden göteborg tillsammans med ett gäng besående av diverse mysgubbar och annat skönt folk spelandes den jättehäftiga (?) sporten ultimate frisbee kan man bara konstatera att vallentuna har fostrat ett nytt idrottsunder. jag orkar inte riktigt dra någon lång krönika här, är förbannat trött, men jag kan sammanfattningsvis säga att det har blivit få sov-timmar, ganska mycket mat, ganska mycket dryck.., en del trevliga återseenden och massamassa frisbee.

    förlåt

    ledsen, man jag kan inte riktigt släppa det.

    hot love drama-mgmt


    RSS 2.0