bandmys

så kan min helg beskrivas med ett ord. den började i fredags med ett långt och lyckat rep, som senare på kvällen följdes upp med film at my place med hela bandet plus miranda närvarande. efter en massa underbart god kaka och diverse andra tilltugg gick alla hem till sitt för att bli utvilade till lördagens projekt: spelning på teater accent.

dock hade jag fyra timmars spännande bokuppsättning att se fram emot innan det kunde bära av in till staden. men när dessa var avklarade begav vi oss alltså! efter diverse letande hittade vi tillslut fram, och väl där bjöds det både på enorma scener och överdrivet lyxiga loger. som vi kanske räknat med gick vi inte vidare i tävlingen, men vad gör väl det när vi har emergenza att se fram emot om drygt två veckor!

igår var det äntligen dags för, enligt mig helgens mest spännande projekt: inspelning! efter 4,5 timme mer per i studion kom vi ut med två nya alster! kulkul, dessa två finns att avnjuta på www.myspace.com/birdsandwordsmusic

anmärkningsvärt är att spelningen i lördags var sofias första med oss och trots nervositet skötte hon sig utmärkt! mycket bra insats på inspelningen också, kul!

Kommentarer
Postat av: sofia

haha, tack kiddo!

2009-03-31 @ 18:45:05
URL: http://sofjo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0