dålig, dålig uppdatering

förlåt, förlåt, förlåt! nu har uppdateringen varit ännu sämre än vanligt, men jag har en förklaring! vår dator har kolapsat och är helt ur funktion, vilket tvingar mig att helt förlita mig på datorerna i skolan!

ni får helt enkelt stå ut med skol-updates ett tag framöver.

min helg har sett ut som följer: städa rum. behövligt. titta på roliga människor på raw på göta lejon med miranda. städa lite mer. spela match i spånga. idag har vi börjat med projektarbete i skolan. har ett fint projekt på lut, även om inte alla tycks tro att det är helt genomförbart... men nu kör vi, mer info kommer när allt är lite mer spikat och itne bara en spårad tanke.

veckan som kommer lär ju bli rätt slapp, gjorde muntlig nationella i engelska idag, så det är avklarat. skönt. imorgon blir det skriftligt, mindre kul. fredag är ledig, och på lördag bär det av till paris! börjar tagga till, men jag hoppas att det blir lite sämre väder här hemma innan vi drar, annars tappar resan lite av sin effekt... men oavsett väder så kommer det att bli grymt skönt, längtar!

langar en skön fransk bild för att komma i stämning, au revoir!


global warming, var är du när jag behöver dig?

kallt, kallt, kallt. kan inte den globala uppvärmningen se till att det blir lite varmare ute just när jag ska ut? vore snällt och skönt. men snart slipper jag kylan för ett litet tag, för idag är det bara tolv dagar kvar till paris! kul, hoppas att ni är mycket avundsjuka.

har hunnit smälta det här med debaser lite nu också. det känns riktigt bra, utan överdrifter. snälla kom dit. det är förvisso inte publikröstning i finalen, utan en jurry, men vi vill dela en grym kväll med så många som möjligt! hänvisar för övrigt till sofias blogg för diverse bandbilder/videos.

annars är dagens ångestmoment en engelskauppsats. dock är den i stort sett färdig. nu är det bara att vänta och se vad nästa äckliga skolgrej blir... 

hej debaser

har inte uppdaterat nu på ett par dagar, och har därmed inte publicerat en rolig händelse. birds & words tog sig vidare till stockholmsfinalen i emergenza och kommer att spela på debaser den 30 eller 31 maj! grymt kul, ett jättetack till alla som röstade på oss, hoppas att ni hade det kul och att ni kommer och ser på oss i finalen!

idag väntar final i rockbandskuppen på runan, är sådär lagom taggad, men det kommer väl. dagen till ära har vi lånat in calle som ersättare för hannes som är i spanien, och efter gårdagens rep kändes allt helt okej, så förhoppningsvis kan vi göra en bra spelning ändå. tyvärr utan godisregn.

om någon skulle vara sugen att komma och se oss och undrar vilken tid vi lirar så är det bara att slå en signal till mig eller någon annan i bandet vid typ 18.45, då vet vi när vi går på scen.

puss!

m83, graveyard girl


åhej

nu är läget såhär:

på onsdag spelar vi på fryshuset i semifinalen i tävlingen emergenza. många stora tack till er som kom och såg oss i kvalet och röstade oss fram hit! ni är underbara, och vi hoppas att ni vill komma även den här gången och njuta av en fin spelning och samtidigt hjälpa oss att komma fram till finalen som spelas på debaser medis!

så snälla, kom ihåg att köpa biljetten av oss innan onsdag. vi är er evigt tacksamma.

puss och kram från birds & words

miranda, du kan få den här



 miss li - high on you

stel uppdatering

och min helg:

i fredags spelade vi rockbandskuppen på runan och gick vidare till final 17/4, då det är fritt fram att kommer och lyssna! skoj var det iallafall. efter det bar det av hem till martin för lite bandmys, men pga. extrem trötthet och väntande match morgonen därpå gick jag och miranda hem  till henne runt ett. matchen i lördags gick sisådär, och vi förlorade också med 3-0. inte så skoj.

lördag kväll spenderades även den på fornminnesvägen och fördrevs med diverse lajv, gitarrspelande och tömmande av familjen sendéns spritskåp. men även idag hade jag match, så en relativt tidig hemgång blev det även då.

matchen idag gick betydligt bättre än igår, och efter bra spel matchen igenom vann vi matchen med sköna 5-2. är relativt nöjd med min insats, lite knackigt kändes det ibland, men det kanske ger sig efter några fler timmar på bällstaberg.

resten av idag har jag bara sovit, vilat, ätit och sovit. skönt.

passion pit, smile upon me



RSS 2.0