hej alla

Måste bara skriva nåt om Peace and Love som närmar sig som fan nu :D

Igår var jag, Linnea och Fredric och köpte en massa bra festivalgrejer, t.ex. två mycket fina tältstolar! Imorgon åker vi alltså, och det ska fan bli kul. Den här dagen ska jag ägna mig åt att försöka öva på att sätta upp ett tält, och jag hoppas på att det inte är allt för svårt. Om någon är tält-expert så är det bara att säga till! :) 


9 månader!

Grattis älskling!

Till er andra: Åker ut till landet imorgon över helgen så ni kommer inte att höra ifrån mig här! Glad midsommar:D

18/6

Tjoo

Nu har tre långa dagar gått sen jag började jobba på fritidset vid hjälmsta, och det har faktiskt funkat bra. Speciellt när alla barn sitter inne och lanar pokémon, och man själv kan låtsas vara vuxen och dricka kaffe eller nåt. Hoppas på regn imorgon alltså.

Ikväll är det Sverige-Ryssland, och det är lite läskigt att svenskarna verkar underskatta dom så mycket. Lagerbäck kallar deras lagkapten för "nummer sju" och Elmander med flera anser att det kommer bli en lätt seger. Hm.

Fan vad jag skriver dåligt, ursäkta mig. Vet inte vad det är med mig, tror att det beror på min trötthet.

Ha det bäst, pussokram!

förlåt mig för min inaktivitet

Men den kan faktskt förklaras med diverse tekniska problem. Exempelvis har jag inte kunnat logga in på publishme.se på några dagar, och vår dator har dessutom lyckats dra på sig något mystiskt virus vilket gjort den värdelös ett par dagar.  

Men nu är det alltså sommarlov, men just nu tycker jag inte att det känns som det. Igår började mitt jobb på ett fritids med ungefär 20 ungar som springer runt och drar i en. Inte särskillt avkopplande, men hyfsat lönsamt! Antar att sommarkänslan infinner sig snart, eftersom att midsommar är läskigt nära och Peace and Love börjar nästa vecka. Det ska bli riktigt kul, men just nu är jag för trött för att vara taggad:P

Det lär ju generellt sett bli mindre bloggande nu under sommaren eftersom att tillgången av dator kommer att variera... Men det får ni stå ut med. Det kommer förhoppingsvis att leda till att jag blir mer skrivsugen efter sommaren, och det blir ju bra!
  
PS. Mitt fina fall är nu ett minne blott...


Skolavslutning

Men jag är inte så himla taggad just nu... Vet inte riktigt varför, men det kanske kommer sen när jag kommer till skolan. Jag hoppas iallafall det. Det har varit ett mycket bra år med Sp1b, väldigt roligt:)

Lista :)

vem kramade dig sist: Linnea
när festade du senast: nån vecka sen typ :P
när pussade någon dig senast: lite mer än två timmar sen
vem pussade dig då: Linnea:)
vem pussade dig på kinden sist: Linnea
vem klappade dig på ryggen sist: typ någon på träningen nyss kanske :P
vem sa jag älskar dig sist: Linnea!
vem gjorde senaste peace tecknet till dig: inte en aning
vem blinkade senast till dig: jag själv i spegeln, bara för att ha något att skriva här haha
vem flinade senast åt dig: mamma tror jag

Dagens saknad: Inte skolan iallafall!
Dagens vill ha: Sommarloooov:D
Dagens smink: hehe
Dagens klädsel: För tillfället röda fotbollskläder, haha
Dagens godaste: skolmaten i Linneas skola, jag kommer aldrig mer kunna äta maten i Vallentuna...
Dagens klantighet: åkte iväg med bussen åt fel håll och fick gå istället!
Dagens bästa: En ledig dag med Linnea är alltid dagens bästa!
Dagens frisyr: Näst sista dagen för lockarna, snyft
Dagens sämsta: min usla fotbollsform

senaste skickade smset:  "Japp, men hur lång tid tar det att gå? Är det värt att vänta på bussen i en kvart?" efter min tabbe att åka iväg med bussen åt fel håll:P 
senaste mottagna smset: "nej det tar typ 10 minuter att gå, dessutom kommer du bara ta bussen åt fel håll! ;) puss" svar på mitt senast skickade!
tredje mottagna smset: "hur går det älsko?" från Linnea:)
23e smset: "Är på poolparty :) Sj då?" från Fredric
52a smset: "Ring fort.... Viktigt!" från Jocke, men jag tvivlar på att det var så viktigt ;)  
sista kontakten: Willborg
första kontakten: Acke
ringsignal på mobilen:  Second Cathegory- The tellers

sista du pratade med på msn: vet ej... hannes?
sista du sa på msn: kanske hej då..
den personen svarade: antagligen hej då
har du blockat några på din msn: jajemensan
har någon blockat dig: troligtvis
vem är bäst som är inne på msn nu: Hade jag själv varit inloggad hade det varit jag, men nu är jag ju inte det:P
vem är sämst som är inne på msn nu: -

Vem är listan stulen av: Linnea:)

Ledig jue!

Ganska otippat så behöver jag inte gå till skolan idag eftersom att vi bara har betygssamtal! Därför bär det av till H&M om en halvtimme, och sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Eller, vid fyra kanske jag glider ut till molnby på födelsedagsfika hos Jhon, och ikväll är det ju träning, men nu på dan vet jag inte.

Vi får helt enkelt se, puss!

hehe...

Jag lyckades inte riktigt med det där att tagga till, för mitt tåg gick för 20 minuter sen och jag har nyss vaknat...

Men jag ger inte upp så lätt inte. Nu blir det till att ta nästa tåg helt enkelt, så nu måste jag skynda mig, tjabba!

 
 Såhär trött är jag iallafall inte!
   
                 

                                              

Klassens dag imorgon, tagga till!

Jag försöker, men idag har jag varit för trött:P Dessutom är jag omåttligt trött på mitt långa hår! GAH! Orkar helt klart inte med det längre, snart åker det av och det ska bli skönt.

Alltså, en heldag med Sanela och klassen i Kårstas djupaste skögar (som Sanela själv hade sagt) kan ju inte misslyckas!

Nu ska jag gå och lägga mig, så ni får helt enkelt klara er själva, goder afton! 

Dani Alves till Barca

Ett riktigt bra nyförvärv, nu behöver man inte oroa sig för vem som ska fylla ut efter Zambrotta.

 
 Han sägs ha kostat 280 miljoner, men det kan han ju vara värd!

Lördag morgon, borde man inte sova som fan då?

Oavsett vad man borde göra så är jag vaken och sitter här framför min dator, som ni kanske förstår :P

Idag ville jag åka och kolla på gitarrer, men det hinns nog inte med eftersom att jag ska vara uppe på IP och samlas innan min match klockan 14.30... Så det får bli en annan dag helt enkelt.

Fan jag har ju inget att skriva, langar en låt istället! Enjoy!

här ska det stå en sån där underbart finurlig rubrik...

Hej alla, nu kan jag blogga igen efter att blogg.se flyttat min blogg i en dag eller två. Tur värre.

Ikväll verkar det vara ganska dött, iaf händer inget som jag känner mig taggad på, så vi får väl se vad jag hittar på. Kanske inte orkar göra något, och isånna fall blir det seg här hemma och så får jag tagga till matchen imorgon helt enkelt!

Igår var jag med klassen på Naturhistoriska där jag och vedela målade nagellack på en dinosaurie och jag och hannes klättrade upp i näsan på den där jättestora gubben. Sen gled jag och hannes in till stora staden innan vi skulle på varsin studentmottagning. Efter busiga utrop i högtalarsystemet inne på Zara åkte han någonannanstans och jag gled ut på Liiidingö där jag höll till fram tills typ tio. När jag kom hem blev det en sväng förbi Gustavsudde med Linnea, Cia, Sofia och Vendela, som förövrigt hade stajlat min tröja som hon råkat få med sig när hon "skulle till tandläkaren". Snyggt.

Eftersom att det var supertort vid sjln så gick jag, Linnea och Cia hem till Linnea och kollade på film och åt chips istället, vilket var brabra.

Nu har Linnea och Cia åkt bort över helgen, så jag får klara mig själv helt enkelt... men det ska väl gå bra det med! Saknar dig iaf!

Pussekram!

MVG-orientering! (detta inlägg är från i torsdags, men det kommer nu istället:P)

Idag har jag och nästan resten av skolan varit vid Skavlöten och orienterat. Som vanligt var jag sjuk otaggad, eftersom att jag oftast är ganska dålig på det, men idag måste jag säga att det gick SJUKT bra! Alla noi kontroller på 49 minuter ger ett skönt MVG! Över förväntan. Sen tog jag mig ett dock i den kalla Skavlöten, men det var fan skönt ändå.

Nu sitter jag här och väntar på att Linnea ska komma hem och sen ska vi åka in till stan och äta någonstans. Mys!

Imorgon är jag föresten LEDIG! Fan vad skönt. Dock måste jag vara hemma på förmiddagen och vakta hund, men det är ganska slappt det med:)

kram pårej


Okej, nu kommer det!

Vendela Grudd! Finns mycket man kan säga, en bra tjej det där och ryktet säger att hon vill bli nämnd här i min fina blogg.

Vendela lever i Lindholmen, på en adress med ett blomsternamn, vilken jag inte tänker lämna ut för att skona henne från eventuella beundrare. Hon går i Vallentuna gymnasium, Sp1b tillsammans med mig och en del annat skönt folk! Tyvärr kommer hon inte hänga med och bli Sp2b, men hon komemr nog att få det bra i handel med:)

Vendela är en sån som har en mal som hon inte tar hand om och stänger in i ett rum eftersom att hela hennes familj är rädda för den. Ibland är hon också en sån som har saftkalas under Hjälmstaskolans franskalektioner eller sätter på sig en ful svart hatt och spelar präst i Jesus Christ Superstar. Det har också hänt att Vendela joggat till bussen och råkat stuka sin fot, eller råkat tappa sin mobiltelefon in under ett bussdäck. Det skulle kunna vara så att Vendela gillar mat, men det vet jag inte om det stämmer ;)

Alltså, det är en bra person jag skriver om, bara så att ni vet. Det kommer att bli tomt i klassen utan dig, and you know it!

hejohå

äntligen tillbaka i bloggen! anledningen till att det itne blivit någon uppdatering tidigare är att jag lackade lite på blogg.se då jag hade skrivit ett fett inlägg som bara försvann:( Det sög ju så jag har protesterat genom att o-blogga i helgen!

helgen var för övrigt hela tre dagar lång, vilket ju alltid är najs! Jag har bland annat varit i stan o besökt den gulliga affären T-shirt store vilken var topp! Idag kom dessutom min efterlängtade seriedebut, vilken gick helt enligt förväntan: skit. Men det var värst ibörjan, och ju längre jag fick spela blev det bättre, men det blev ju några knackiga hemåtpass till allas vår Boija... Det är smällar resten av laget får ta:) Förlust blev det, med 4-2 efter mål från oss av Buddah (på en riktigt läcker frispark) och Glenn på straff. Själv avslutade jag matchen som ytter-forward och ett antal offsidelöpningar! Ger mig själv betyget G och inte mer! Kan bara bli bättre!

Nu ska jag försöka taba några tellerslåtar! Lycka till till mig, godnattpuss!

RSS 2.0