Torsdagsblogg

Hej igen.
Imorgon bär det av till småland för att hämta hem en hundvalp. Ska bli roligt faktiskt, och är man en snäll typ så kanske man får klappa den också:P

Annars hade jag planerat att åka in till stan med Linnea för att fira vår 6-månadersdag, ganska försenat:/ Förlåt älskling.


Ha det bra, pussokram på er!
Tja!

Måndag

Hej läsare!

Den här måndagen har varit en bra måndag. Började med en 93-match vid tolv (haha). Efter den åkte jag med Linnea till Täby och köpte födelsedagspresent. Sen kom jag hem och gick på träning!

Denna del av mitt inlägg tillägnas Joakim Liard! Förlåt för att jag i min vrede sa att jag skulle döda dig. Det menade jag inte! Det jag menade var att någon lite starkare och modigare än jag borde döda dej ;D
Nej men seriöst, förlåt Jocke! 

Sen kom jag hem och åt lite middag, bullar och resterna i mitt påskägg, mums. Nu sitter jag och nördar mig framför ett visst spel utan namn... Imorgon ska jag o åka skidor i Romme över dagen, så då hör ni inte något från mig, om ni inte känner för att ringa mig förstås (A)
 
Ha det bra ärade läsare, pussfjärt<3
 

Vem tror ni att detta är?

Vem hoppar plötsligt upp på din rygg, brottar ner dig och håller fast dej i minst fem minuter utan att släppa taget? Vem lägger sig utan någon skam i Fredrics mammas säng och skyller på sin enorma fylla? Vem gör en ny-version av "Fyra bugg och en coca cola" och poserar med mig med näsan i hans armhåla?


Svaret är: Min gode vän Joakim Felldin, som förövrigt fyllde år igår, grattis!


Glad påsk!

Tja, hade tänkt att skriva lite om igår:)
Sov hos Linnea och var taggad på match igår (fredag) men den blev inteställd pga snön... Drygt. Det blev istället tänkt att vi skulle spela inomhus i Hjälmsta, men där hade Kommunen låst över lovet och det gick inte att öppna!
Så det blev ingen fotboll tyvärr. Istället var jag kvar hos Linnea och kollade på film, mysigt! på kvällen åkte jag hem till Jhon, medans hon åkte till Jenny på födelsedagsmiddag typ. Senare möttes vi eftersom att alla åkte hem till Fredric vars hus var tomt. Där sjöng vi Singstar hela natten, och jag sov över.

Idag bakade jag och Fredde bröd till frukosten, haha. Sen gick vi för att sola i Åbys egna svettiga lilla solarium. Efter det så gick vi hemoch sjöng Charlotte Perrelli, tills han skull hem till sin farsa och jag gick hem hit.

Nu ska jag bara vara hemma och sega hela dagen, fett skönt.
Glad påsk på er alla läsare!

image16
Pip pip

Sex månader!

Idag, den 19 mars, har jag och Linnea Glav Lundin varit tillsammans i hela sex månader! Detta borde firas, men nu är det så att imorgon har vi en debatt som jag måste spendera eftermiddagen och kvällen tillsammans med:( trist. Jag älskar dig mest, du får komma förbi mig och hälsa på även om jag måste plugga:) <3

PS. Imorgon åker familjen till Småland igen för att välja ut en hundvalp! På söndag nästa vecka ska den komma hem till Vallentuna om någon är intresserad!
Ha det bra alla mina gulliga läsare, kram på er! 
 
image15

Måndag med inslag av bruten näsa

Ja, min måndag-morgon blev mer spännande än vanligt! Jag och Matilda hade ingen Franska eftersom att vår lärare var sjuk, så vi gick för att kolla på fotbollsträningen i idrottshallen. Så när vi sitter där och ser de duktiga fotbollsspelarna göra snurrfinter så smäller Pierre och Jocke ihop! HÅRT! De går ut i omklädningsrummet och när de kommer tillbaka så ser Pierres näsa rejält tillknöcklad ut. Sne värre. Jag och Matilda hängde såklart med för att hjälpa till att hitta någon som skulle kunna hjälpa honom. Efter en tur till skolsysters tomma rum (morr...) så rådde gympa-Jocke oss att ta med Pierre till Korallen. Väl där blev vi skickade till Vallentuna Doktorn istället, och det var DÄR jag fick rycka in och visa vägen! Äntligen till någon nytta. Men där började dom ju inte dela ut nummerlappar förän 09.30 så vi gick tillbaka till skolan och Pierre återvände vid halv tio med Anna för att träffa en doktor. 

Senare hörde jag att han blivit körd till Karolinska, nedsövd och fått näsan tillbakavriden:S Så den var väl bruten antar jag! ONT. Hoppas att det blir bra det där Pierre!

Nu håller jag på att gör mig mentalt redo för att gå och klippa mig, vilket inte är så enkelt. Fett läskigt. Men det går nog bra, det är ju iallafall en bra frisör. Sedan blir det träning och efter den behöver jag träffa dig Linnea! <3

Ha det bra alla mina gulliga läsare, PS. Jocke Lyfors. Två mål i skol-DM, duktig grabb det där:) Nöjd så? 
Tjabba!

4-3

Så slutade matchen, som visserligen var säsongens första vinst, men knappast den bästa match vi kommer att göra den här säsongen... Viggbyholm började med att sätta dit en straff, men vi svarade på det målet snabbt genom att utnyttja att deras back och målvakt sprang ihop (HAHAXD). Sen gjorde vi mål på hörna, men Viggbyholm svarde även på detta, dock genom en tveksamt dömd indirekt frispark i vårat straffområde...

Vårat 3-2-mål kom efter frispark av en viss Erik ungefär vid halvplan, som Sandro elegant nicklobbade in över målvakten! Mål i debuten, grattis!

Sedan kom vårat 4-2-mål, som egentligen var vårat enda riktiga spelmål. Vigbyholm reducerade på slutet med en ganska otagbar (eller?) frispark i bortre klykan. Snygg var den iaf!

Dessutom drog jag på mig ett gult kort grnom att nypa deras anfallare i stjärten! Läckert!

Nu ska jag göra en NO-uppgift som skulle vart inne för en dryg vecka sen... inte kul, menmen! Harebra!

Update!

Nu har jag sackat lite med bloggandet. Tyvärr. Det är väl lite synd iallafall?

Men denna veckan har vart händelserik, synd att ni inte blivit uppdaterade förän nu!
I går blev jag blixtinkallad till skollaget tillsammans med Sandro och Buddah, och självklart uträttade jag stordåd under de dryga 6 minuter som jag fick vara på planen, haha! Men det var kul ändå, och jag missade lite lektioner. Sen blev repet förkortat då jag blev inkallad till ännu en fotbolls-händelse.Tror att jocke blev surare än vad han visade, eller hur Jocke?;) Gjorde en ganska slapp träning med Skärgårdsakademin i Ekeby, men det var kul tycker jag :) Alltid roligt att få spela av sig lite.

Sedan begav jag mig ner till Centrum för att hyra film med Linnea, tvingade henne att hyra en skräckfilm, MEN den visade sig vara TRASIG :@ MORR! Jaja, sen fick hon fälja med till bb för att kolla på 90-match, där vi träffade Sandro m.fl. Han, Jag, Linnea och Matilda åkte sedan till Täby och jag köpte ett par nya fotbollsskor! Här har ni dem:


Satsar på att inviga dem imorgon på matchen mot Vigbyholm klockan 12.30 på BB. Be there and make me happy! 

Nu sitter jag här och väntar på att Linnea ska komma hit och typ kolla på sista minuterna av melodifestivalen med mig eller nåt sånt. Myspys! Ha det gött alla läsare, kom åter! Kram på er.

Tillbaka i bloggen:)

Hej min trogna (haha.) läsare! Nu är jag tillbaka här i bloggen efter ett uppehåll. Har inte hunnit/orkat/haft något intressant att skriva om... Som om jag skulle ha det nu då, haha!

Nej men sedan sista jag skrev så har det väl inte hänt så mycket... Jag har haft ett SO-prov och glömt en nyckel i det där rummet (kommer inte ihåg vad det heter) i riksdagen där man inte fick prata och det var fett med security. Jobbigt ställe att glömma nåt på, men som tur var så hade de snälla väktarna redan hittat nyckeln när jag kom ner till entren igen (puh!). Jag skulle idag även vilja utfärda en VARNING: Köp INTE denna Vanilj-latte, mycket äcklig!!  Någon av dessa tre var det, den längst till höger tror jag, men alla är säkert lika äckliga:P

Igår fyllde Vendela år, och i present blev det, hör och häpna, ett presentkort på självaste Candyshop! Detta hade min gode vän Sofia suttit och knåpat ihop, mycket vackert var det! Ett kilo godis blev det för pengarna, och om jag inte såg fel så låg det kvar en chokladgroda i blomkrukan inne hos tandläkaren idag när jag gick förbi?

Jaja, fan vad internt det blev nu. Linnea kom hem igår! Träffade henne idag, jättemysigt, har saknat dig massor!

Matchen idag blev BTW inställd, synd där. Men på söndag ska vi enligt nån, kommer inte ihåg vem, möta Vigbyholms A-lag, skaderisk hög? Jaja, jag är taggad som fan iaf!
PS. (Allas vår Björn Gustavssons) White Room har blivit nedmejat av en lastbil ikväll, haha!

Fotbolls-söndag

Hej igen, nu är jag tillbaka!

Min dag har fram tills nu gått ut på att sparka boll. Det hela började idag då jag hoppade in och spelade match med Skärgårds-akademin mot Väsby. Det innebar att min andra sovmorgon den här helgen gick åt helvete den med, men vad gör man inte för en spelmöjlighet! Vi vann matchen med 3-1 och för egen del kändes det mycket bra!

Efter matchen bar det på en gång av till BB för nästa fotbolls-pass, vår träning! Den bestod endast av matchspel, och efter en halvlek i internmatchen kände jag mig ganska sliten och bestämde mig för att vila resten av träningen. Har ju träning imorgon igen.

Annars har jag inte gjort så mycket den här helgen, ganska skönt ändå. Men jag känner att det blir lite tomt när inte Linnea är här hemma, hoppas att du inte bryter benet eller nåt i skidbacken! Saknar dig massor! Gårdagen spenderade jag till största delen på BB där jag kollade en massa fotboll. Sen bar det av till Liard där jag åt en massa. Sen lyssnade vi på musik och försökte (förjäves) att skriva en låt eller två...

Nu måsta jag rycka upp mig och plugga till mitt SO-prov som jag har imorgon. Ha det bäst och ni som fyller år på tisdag, ska vara redo efter skolan och bära RÖDA DRESSEN (hälsar Sofia).

Nu har jag inte mycket mer att bjuda på, ha det bra så ses vi! Ciao!

Sanela, haha

Ingen annan som har insjunkat i någon utrevlig sjukdom?

NO-blogg

Många gånger i mitt liv har jag undrat vad en restriktionsenzym och en fenotyp egentligen är för någonting. Idag är det meningen att jag ska VETA vad dessa för mig helt okända uttryck innebär, och detta bekymrar mig smått. Jag måste antagligen börja försöka lära mig detta utantill (eller skriva svaren på insidan av armen med en bläckpenna) så fort som möjligt, men det är heller inte särskillt lockande...

Därför blev det ett snabbt litet inlägg i bloggen istället, till allas lycka.

Prövar en tillfällig ny bloggstil:
Imorse vaknade jag klockan 07.20 och tvingades att gå upp för att ta en dusch. Sedan fick jag väldigt bråttom då jag insåg att jag bara hade 20 minuter på mig tills jag började och fick skynda mig JÄTTEmyyycket. jaja, sen kom jag til skolan, hade musik, sen rast och nu har jag NO.

Den här bloggstilen sög, astrist. Kan inte vara kul att läsa! Så jag fortsätter på min gamla.. Ha det bra mina gulliga läsare! Tjabba!

Förlåt mig, men jag är faktiskt sjuk!

Katt eller Hund: Hund!
Kaffe eller Te: Te
Chips eller nötter: Nötter, chips är så jävla onyttigt, haha 
Skinka eller korv: vafan:P
Rött eller grönt: Rött
Mobil eller mp3: Mobil
Bergochdalbana eller fritt fall: Bergochdalbana
Äpple eller plommon: Äpple
Hårspray eller hårgele: Hårspray
Hallon eller jordgubbar: Hallon, mums!
Höst eller Vinter: Nu är ju ändå hela vintern som höst...
Dvd eller vhs: Vhs, saknar det där knastriga ljudet och hacken i bild, NOOOT. Dvd!
Sjö eller hav: Hav, sjöar kan vara så äckliga. Som en stor gamal vattenpöl liksom, oäk! 
Ica eller konsum: Coop heter det ju!
Ödla eller orm: pokémon?
Sol eller måne: Sol
Skatebord eller inlines: Vill ni att jag ska dö eller? Inget, typ cykel med stödhjul:P
Snowboard eller skidor: Skidor, är kung!

Ja eller nej frågor

Cyklat utan händerna: Japp;)
Gråtit en hel natt: NEJ! nöjd jocke?
Druckit så du spytt: ehhh, ja
Åkt vattenskidor: Ja! faktiskt
Åkt rullstol: Nej tyvärr
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja, men knappast nån bra sådan.
Köpt lösgodis för över 50 kr: Jag skulle tro det.
Haft träningsvärk: Ja
Önskat du var det andra könet: Nej
Velat vara ett djur: Pokémon..?
Tänkt dig en kompis i rosa kanin dräkt: Haha, liinus! skojaaa! ;D
Tyckt harry potter är bra: Ja
Hatat choklad: Nej, det är smarrigt!

Hur
Svarar du i telefonen: Aa, det är Erik.
Sätter du på dig strumpan: eeh, på foten?
Gör du när du är kär i fel person: Jag är inte kär i fel person<3
Tycker du om gul bil leken: Nej, jag får alltid spö:(
Mycket pengar har du i plånboken just nu: 80 kronor!
Mycket är klockan: 14.58
Många kontakter har du på msn: 87
Hur fick du detta test: kopierat från nån annans blogg:P
Spenderar du en regnig dag bäst: Genom att göra nåt kul innomhus kanske, en film?

Vad
Tänker du på just nu: Vad jag tänker på just nu:P
Tycker du om sushi: Aldrig smakat...
Älskar du just nu: Linnea!
Åt du sist: En macka med ost.
Drack du sist: Te
Gjorde du för 5½ timmar sedan: Spelade monopol.
Har du för färg på dina underbyxor just nu: Underbyxor, hahaXD
Är din orginalfärg på håret: Brunt/mörk-blont, har aldrig fattat vad de olika färgerna heter
Behöver du just nu: Nog plugga lite SO tyvärr...

Varför
Heter du det du heter: För att det är det bästa namnet, daah?
Valde du att ha på dig de kläderna som du har på dig idag: För att jag är sjuk och hemma..
Sitter du vid datorn: För att blogga!
Svarar du på detta test: För att jag ville göra en sån här lista
Är apelsinen orange: Ja.. det kan man ju fundera på.

Skäll är välkommet i kommentarerna!

Äntligen tillbaka!

Efter mitt två dagar långa uppehåll är jag tillslut tillbaka i blogg-form! Jag kan avslöja att mitt tillstånd under dessa två dagar inte varit grymt bra, snarare lite äckligt. Jag har nämligen varit magsjuk! Ni ska alltså vara mycket tacksamma att jag hållt mig undan dessa dagar, men nu är jag typ frisk, är hemma en extra säkerhets-dag bara och sparar mig tills imorgon. Då ska jag, Linnea och Fredric bege oss in till det stora staden, närmare bestämt Cirkus för att kolla på Mando Diao. Bara att hoppas att inte Linnea blir magsjuk tills dess, men det blir du väl inte?

Annars missar jag ett roligt studiebesök med Sanela idag. Synd? Njaa. Vet inte riktigt.

Jag fick hemskickat en massa roliga läxor igår av mina snälla kompisar! PS. Jag fick era roliga hälsningar på SO-pappret! Tackar! ;D

Men nu måste jag fortsätta på det där tråkiga NO-arbetet som vi ska ha gjort tills på fredag? Tror att det var fredag iallafall... Jaja, men det löser sig nog! Sanela är ju så snäll, jag får säkert några dagar till på mig att göra klart det hela.. noooot!

Tjabba!
 
 Mando Diao-If I don't live today, then I might be here tomorrow

The Strokes-Reptilia


 Ojojoj! Bra låt!

dagen efter är man trött..?

Jag tycker att det stämmer, min dag har gått ut på att ligga hemma hos Linnea, må lite illa, sova, kolla på film. Det var väldigt mysigt:) Nu försöker jag peppa upp mig själv lite inför barcamatchen som bröjar vid åtta. 

Igår var det bra värre hemma hos Annie. Kul när folk har lite riktiga partyn! Jag köpte lite t-shirtar igår, två från JC och en från Zara. Ledsen H&M, men jag sparar nog mitt presentkort till vårkollektionen.

Annars är jag mest trött, och jag måste försöka återhämta mig i tid till träningen imorgon! Men det ska nog inte vara några problem, jagf är fett taggad! Och på måndag är det träning på BB igen, det är fan på tiden!

Men nu får ni ha det bra och hålla en tumme för Barca klockan åtta. Hej och tack för en bra fest igår Annie, om du skulle se detta:P Tja!

RSS 2.0