Hemma igen!

Nu, kära vänner och ovänner, är jag åter i Vallentuna efter tre dagars slit och många resturangbesök i Småland. Det känns förbannat bra att ha skrapat ihop lite pengar måste jag säga! Imorgon ska jag och Linnea till täby för att lätta på trycket i plånböckerna. Lite tråkigt att behöva ge upp bröllopssviten tillsammans med dig, men inget varar för evigt:(

Bandet ska imorgon prövas genom INSPELNING. Upp till bevis! Men det ska blir roligt iallafall.

Föresten har jag och Linnea och min fader varit och kollat in hundvalpar idag! De var extremt gulliga, och om en månad så har vi en här hemma:D Det ska blir skoj! Här har ni ett smakprov:

Jaha, men nu gäller det att njuta så mycket som möjligt av den lediga delen av lovet, vilket ska inledas redan imorgonbitti, då ska jag fan sova ut!

PS. Min pappa och lillebror åker till London imorgon för att se Arsenal-Aston Villa på Emirates. Liiite avundsjuk, men kul för dem! Ha det bra ärade läsare, gonatt!

The Tellers-Second Cathegory

                          

Denna videon är jag seriöst KÄR i! Grymt band!

Okej, koncentrationsläger då!

Idag bär det alltså av ner till de småländska skogarna där jag och Linnea ska slita i hela TRE dagar! Förhoppningsvis tre mysiga dagar i alla fall ;) 
Tyvärr blir det ännu fler missade träningar, men det kanske bara är bra eftersom att jag varit mycket sliten på sista tiden...
Igår kväll bar det av hem till Jhon och hans hus/ungdomsgård. Vägen dit var det läskigaste jag gjort i hela mitt liv! Det var kolsvart och jag såg ingenting! Men som tur var ställde Jocke och Linus upp på att trötsta mig via telefon medan jag gråtande och skrikande sprang förbi det där superläskiga spökhuset. Väl framme var det bara att slå sig ner vid nån tv eller dator och underhålla sig själv, vilket gick mycket bra.
Innevånare i det övergivna huset?

På vägen hem så var det lite ljusare (?) och jag hade sällskap av Glenn, Linus, Buddah och några andra häftiga typer så då var det inte lika läbbigt :P

Men nu måsta jag packa, jag har fan asmycket att packa, jag kommer nog att behöva packa hela natten, det blir pack tills jag svimmar, så Hej då, ärade läsare! (jag hoppas att 9a-pojkarna fattar det här annars är det astråkigt, langa en komentar!) 

PS.
Inte för att jag tror att pappa läser min blogg, men eftersom att han faktiskt fyller år idag så kan jag väl slänga in ett GRATTIS! 

Friday night!

Lite taggad! Orkar inte skriva mycket, men jag tar tåget till Malin vid halv nio-snåret! Är du VIP så ses vi där! annars, ha en bra helg!

PS. Mycket skönt med loooov! DS.

puss<3

nästan frisk!

Idag var det ganska roligt att äntligen får komma tillbaka till skolan. Ännu roligare blev det ju förståss när Sanela klev in i klassrummet med hårt på ända (!!!). Knullrufs uteslöts dock genast, för vem skulle vilja... med henne? Nej usch! 

Sedan bar det av till sveriges svar på CSI, lite mindre flashigt och lite fulare kläder, men det fanns en kundvagn fylld med vapen iallafall!

Sen fick Matilda den äran att shoppa lite med mig (eller jag och hon delade remsa, så hon var tvungen att följa efter mig när jag drog typ:P). Kom hem vid femtiden och gick o hälsade på Linnea en snabbis! 

Nu försöker jag plugga till ett idrottsprov, astrist.

Konversation med Sofia Sandahl:

sofjo.blogg.se säger:

fan va skönt med lov sen!

erik, säger:

haha, jag ska jobba till på torsdag

erik, säger:

men det är najs med pengar också!

sofjo.blogg.se säger:

med vadå?

erik, säger:

i en fabrik i småland, koncentrationsläger typ

sofjo.blogg.se säger:

vaa?

sofjo.blogg.se säger:

seriöst?

erik, säger:

mm, jag tror att dom bränner alla som jobbat där på slutet av veckan. man jobbar typ med att flytta stenhögar fram och tillbaka tills man blir jättesmal och man får ingen mat och man jobbar ca 22 timmar per dygn. men jag får 33 kronor om dan, så det är nog värt det?

sofjo.blogg.se säger:

du skämtar va?

erik, säger:

nej.

sofjo.blogg.se säger:

joho :|


sofjo.blogg.se säger:

trodde först på det (jag är seg i huvudet just nu)

erik, säger:

det där kommer in i min bloggXD

sofjo.blogg.se säger:

hahah!

sofjo.blogg.se säger:

men vadå, du var ju trovärdig


smart sofia!

hejdå!


Vårat hus suger.

Det är riktigt värdelöst att vara hemma här hela dagarna, fett trist. Jag tror att jag ska säga till mamma och pappa att jag vill åka bort när jag är sjuk istället för att vara kvar här hemma, kanske till ett tivoli? Jaja, jag antar att det bara är att stå ut...

Fick reda på att vi tills på fredag har, engelska, samhällskunskap och idrott. Och det känns som om jag inte kommer att göra SO:n iallafall. Den har jag faktiskt ingen aning om vad den handlar om, så det borde väl vara okej? Annars så gör jag ingenting, sitter här och dö-skriver lite. Ute är det molnigt, vilket är bra för mig efterom att solen inte reflekteras i TV:n, där jag tillbringar mina sjukdagar. 

Jag ska skona er från mitt för dagen trista bloggande, och jag önskar att ni inte behöver bli såhär jobbigt sjuka på jättelänge! Ha det bra, hejhej!

5!

Fem månader! Gillar siffran 5 föresten...






Förlåt att jag la in lite fotboll Linnea, älskar dig!

Sjuk

Jaha, dagen man hade sett fram emot. Sitta i samma biosalong som Sanela och höra hennes genomborrande skratt ljuda genom rummet medan Pingpongkingen spelas på duken. Men så blev alltså inte fallet.

Vaknade imorse och upptäckte att min gulliga förkylning inte alls blivit bättre, utan tvärtom mycket sämre. 38,6 grader visade tempen, så nu blir det till att ligga hemma och ha mycket tråkigt hela dagen:/ För att göra det hela ännu lite roligare så måste jag plugga till vårat franskaprov som vi har imorron, jag hoppas fan att jag har feber imorronbitti också!

Mhm, så kommer alltså min dag att se ut typ... Föresten så är det ju Champions League ikväll, snälla Roma ge Real en spark från mig:)

Nu ska jag går och dammsuga min hals eller nåt sånt, sjuklingkramar till alla  mina läsare (extremt många, verkligen)!  

Host!

Söndag morgon

Lite trött sitter jag framför datorn, nyss hemkommen från Lindholmen! Lyckad var festen igår, och det blev inte allför sent, jag känner mig ganska fräsch inför matchen, som börjar om nån timma. Jag är i alla fall glad över att jag fått behålla rösten, det var jag rätt skraj över!

Jaha, men min dag igår var ju rätt bra faktiskt! Började dagen med att spela lite Guitar Hero med Linnea:) Sen åkte jag, Fredric och Rami till Tensta för att uträtta ett ärende. Det var en upplevelse, vi blev tipsade om olika kebabställen och såg marknaden där man sålde "Curka" 3 för 20:- Sen bar det av hemmåt och jag, Linnea och Fredric tog tåget hem till Sofie där vi läste sjuka frågor på hennes saning eller konka-spel. Sen gick vi vidare till lokalen. Festen blev riktigt lyckad, mycket kul folk! Fett skönt att man slapp allt objudet drägg, sånt gillar vi!

Vid ett-tiden så gick alla till tåget, och festen tog slut:) Ändå ganska lagom. Vi gled hem till Sofie och somnade! I morse bjöds vi på en jättefrukost, men det kändes som om det bara var Fredric som tog för sig, hmm..

Men nu är det fotboll som gäller, och apropå det så knappade Barca in igår! fyra poäng och det var Dinho som fick avgöra, RÄTT UNDERBART!

Ha det bra, tjabba!


lika?

image2 erik efron?

Alla hjärtans dag<3

Hoppas att ni haft en bra sån, det har jag haft! Min grymma present (hallonsoda och en orange blomma) gick i alla fall hem:D Själv blev jag mycket nöjd med de snygga blommorna och det proffsiga kortet! 
 
Idag har vi avslutat våra sexochsamlevnads-dagar, vilket är BRA! Det hela slutade dock med att skolsyster Berit, som kan verka som en gullig liten tant, började prata om gammel-sex och vad hon tyckte om att ha analsex!!! Fan inte okej! Alla satt typ och kräktes ner på golvet, men hon fattade inte ens vinken när Präst-Christoffer sa till henne att hålla käften, utan fortsatte med "..sex kan faktiskt vara så mycket mer än bara själva samlaget, man kan tillexempel smeka varandra till utlö.. TYYYYST". Det var illa.

Sovmorgon imorgon till 12.20, grymt! Tänkte spendera morgonen på take care med mina goda vänner Fredric och Linus, där jag ska se Limpan ta 16 kilo i bänk, eller hur var det nu..? Jaja. Sen blir det rep, och en presentation av nya låten för Jocke och Jakan, hoppas att de tycker att den är lika bra som jag gör! 

Jaja, nu får det räcka. den här snor jag från Jhon: Kyss och smek, hårig grek!

emanuel/styvmamma/träd/kung/luffare/fågel

Kul det här med teater måste jag säga! Speciellt att var ungefär 326 roller i samma pjäs:) men det blev väl ganska bra tillslut ändå, undrar vafan man får för betyg på det där tillslut? Hörde ett rykte om att Li och JO dampade på vår grupp för att vi "glömde" plocka undan vår rekvisita, kanske sänker bedömningen lite om man har otur :S Även en kort visit av min franskakompis Fanny i skolan idag, det var ju trevligt. Fler gamla hjälmsta-kompisar på besök efterfrågas!

Annars en bra dag tycker jag, träffade linnea igen äntligen:) imorgon är det ju allahjärtansdag, jag måste nog hitta på nåt gulligt tills dess!

Imorgon är det även fortsättningen på våra fantastiska sexochsamlevnadsdagar tillsammans med de underbara fordonstvåorna. Jag kan säga att jag inte längtar så att jag spricker och att jag hoppas att ordet åderpåle inte används lika mycket den här gången!

Kärlek och fred, du är bred!

PS. Match på söndag, och för alla som vill veta så har vi en debutant på planen! Glid upp till IP och sätt lite press på honom vettja! 12.30 är tiden! DS.
         
     

Robotsex?

Ni kan ju själva lista ut hur otroligt kul det kan bli när man har två heldagar sex & samlevnad med fordonstvåorna, där det finns en del gangsters.. menmen, det är väl bara att göra det bästa av situationen och hoppas att vi får ett  bra svar på frågan: Vad tycker du om sex med robotar, som Nova-John snällt hjälpte oss med!

Jag och Hannes har idag skapat ett nytt musikstycke:P Tyckte att det lät riktigt bra faktiskt, nu gäller det bara att få resten av bandet att känna detsamma! Nu är de träning som gäller! ha det bra, kram på er.

PS. Fick en mindre chock idag när anna avslöjade att jag tydligen haft hennes mamma som lärare i lågstadiet! Otippat! DS.


Välkommen till min nya blogg!

Jahaja, nu har man skaffat en blogg också. Förvänta er ingen ny Alex Schulman bara (speciellt eftersom jag antagligen inte ens stavade rätt på hans namn) men jag hoppas kunna slänga ur mig nåt kul nån gång ibland:)
image2JAG då:
Jag är alltså en kille som är 16 år fyllda (tillsist...), bor i Vallentuna med min ganska så trevliga familj och går sam-sam i Vallentuna Gymnasium. Har lyckats haffa världes sötaste, snällaste, roligaste, snyggaste tjej: Linnea Glav Lundin, (måste slänga in ett sånt där fult hjärta här) <3
Men hittar ni mig inte hemma i kråkslottet, hos Linnea eller i skolan, så skulle jag föreslå att ni kollar lite på de ganska få fotbollsplaner som finns här, jag spelar nämligen fotboll i Vallentuna BK, myycket skönt gäng det där!

Kom på att om jag inte skriver en rad om bandet så dödar Hannes mig, så det får väl bli en sådan då:
Vi heter Planet Earth och består av det fyra talangfulla pojkarna; Erik (jag), Jocke, Hannes och Jakan, sådärja!

men om ni motförmodan skulle vilja veta något mer så är det ju bara att fråga, titta in igen!

tjabba!

RSS 2.0