hejhej

Nu har jag både varit på Åland med Fredric och på landet med familjen. Allt har varit bra och inget fantastiskt roligt, tråkigt, intressant, spännande, läskigt eller nåt annat har hänt som är riktigt värt att skriva om. Iallafall inte som jag kan komma på just för tillfället!

Idag har jag och Linnea varit inne i stan och jag har köpt en massa kläder, kulkul!

Jag har bestämt mig för att ge min blogg ett riktigt sommarlov, så alla inlägg från och med nu är bara en bonus kära läsare! Puss och kram på er och ha det så fint! Tja!

hoho

Som väntat blev gårdagen precis lika seg som alla andra dagar denna vecka, men vad gör det :)

Imorgon kommer Linnea hem, och det längtar vi efter! Tyvärr hinner vi inte ses så länge, eftersom att jag ska med Fredric till Åland. Men det ska ju också bli skoj :D Sen åker hon bort igen, ungefär lagom tills jag kommer tillbaka från åland, så då blir det ännu en vecka utan att ses... Inte kanonkul.

Nu är jag hungrig, frukost behövs. Tja!

Namn:Seg-Erik

Den här veckan har nästan helt och hållet ägnats åt segande hemma, och jag har fan inte gjort någonting vettigt alls:P Ganska illa, men ändå fett skönt! Dessutom måste ju någon vakta hunden när mamma och pappa jobbar och axel blir frälst i skogen någonstans.

Annars saknar jag Linnea en massa, men snart 'är det ju fredag och då kommer hon hem:) det blir toppen måste jag säga!

Förresten
Igår när jag kom nedrullande till centrum hörde jag en bekant röst ropa på mig, kan det ha varit Vendela? Ja! Kul och se henne måste jag säga, men det blev ju inte ett speciellt långt möte eftersom att jag var tvungen att rusa vidare, men kul var det iallafall!

Nej nu räcker det, tja


Hemma

Hej alla nu är jag hemma igen och min dator är hel! Jag har alltså varit en vecka på Gotland med familjen, lite måste man ju ställa upp. Linnea är borta med sin klass och jag är hemma tills på lördag (?) då jag och Fredric åker till Åland. Det betyder att jag och Linnea bara hinner ses en dag innan jag åker iväg, och dessutom ska hon bort med Cia till Öland veckan efter, så det blir fan mycket tid borta :( Saknar dig!

Jahaaa, igår cykade jag ner till Åby för att hälsa på Fredric,  där åt jag och vann över alla på Geni innan jag tvingade Fredric att hänga med ut och leta efter nån typ fest:P Men som man kunder förvänta sig så var det helt dött och det slutade med att vi gick hem igen efter typ en promenad på en timme eller så, haha. Efter en som vanligt obekväm natt på Fredrics soffa cyklade jag hem igen och sedan dess har jag fan inte gjort någonting. Segt, men skönt!

Jaha, nu ska jag försöka ringas Linnea, men jag misstänker att hennes mobil är avstängd, suck.

PS. Jag har ett stort fult plåster i pannan, gissa varför!

Onsdag

Shit, jag såg nyss på en dokumentär om Denho Achar, ledare för Original Gangsters i Göteborg. Sjuk man.

Annars har jag inte gjort mycket idag, jobbade bara till två eftersom att det bara var sju ungar att passa. Då behövs inte tre personal. Igår glömde jag säga att jag och Hannes gled till Täby där jag köpte ett par nya solbrillor och Hannes en 89-kronors tältstol på Claes Olssons eftersom att jag tipsade honom om denna mycket användbara festivalpryl! Ovärdelig!

Nu ska jag snart hem till Linnea och snylta på hennes säng är det tänkt, mys. Idag fick jag föresten äntligen mina betyg. Ganska nöjd, lite bitter över mitt VG i det mycket värdelösa ämnet Livskunskap. Fett jobbigt att behöva lida för nån skitupsats om en snodd brödrost för flera månader sedan... Suck!

ETT LITET ERKÄNNANDE KANSKE: Nu har jag tagit mig en titt på glsögonen, frågat alla i min familj och resultatet blev tant-brillor. Sofia och Linnea, ni hade rätt, jag hade fel. Sorry guys!


Top-5 P&L-artister

  1. The Hives- Alltid lika sköna på scen och verkar alltid vara lika motiverade att göra en grym spelning!
  2. The Wombats- Ett för mig nytt, men fantatiskt skönt indie-band från Liverpool vars spelning var riktigt bra!
  3. Håkan Hellström- Ojoj. Skönt personlig mellan låtarna och inramningen av spelningen med den stora publiken var fin.
  4. Lasse Lindh- Efter ett antal knockade tjejer lyckades jag komma långt fram under den här finfina konserten! Bravo!
  5. Those Dancing Days- Jag såg dem första gången när de var förband till Mando Diao på Cirkus, men den här gången var de så mycket bättre. En pyttescen vid vilken jag, Linnea och Sofia satt på en kulle och drack kaffe vid 24-tiden. Mys!

Peace and love och data-virus

Ja, det här kan väl förklara min frånvaro från bloggen på ett bra tag. Peace and love förra veckan var underbart kul och jag längtar redan tillbaka. Efter några dagar (och nätter) fyllda med musik, tältsnören, alkoholhlatiga drycker, fett med trevligt folk och bajamajor kom vi hem i söndags eftermiddag, några timmar innan em-finalen. Myyycket talar för att det blir festival igen nästa sommar!

Apropå em-finalen så var det helt rätt lag som vann, och en liten bonus var att Barcaliraren Xavi blev utsedd till turneringens bästa spelare.

Virus på datorn gör föresten att jag inte har möjlighet att använda denna, därför har jag inte kunnat uppdatera bloggen. Men datorn ska lämnas in på reparation imorgon, och kommer väl tillbaka hel om någon vecka. Men självklart kommer jag att langa ett inlägg så fort jag får tag i en dator!

 Gullpusskram

RSS 2.0