The Wombats-School Uniforms

Jag veeet att jag har snöat in, men dom är inte dåliga! Skön video btw xD

Karriärval: städare?

Det finns massor av tråkiga och ledsna saker som jag skulle kunna skriva här, men jag hoppar nog över det.

Igår var jag i stan med hannes utan resultat, förutom en fika. Sedan råkade mitt hus bli våldtaget och det blev party här hemma. Så idag har jag ägnat EN DEL tid åt att städa. Men det var det värt! :) Eftersom att jag inte ätit mycket alls idag håller min mage på att äta upp sig själv innifrån och det börjar kännas lite obehagligt, så jag tror att jag ska gå och laga lite mat åt mig själv! Langar en låt som ni kan lyssna på så länge, puss på er älsklingar! <3

Inga tvåor fick äta chips i matsalen

Så är det bara. Vi får helt enkelt accpetera att det är ungefär det enda roliga med att gå i ettan i Vallentuna gymnasium och att vi tvåor inte får vara med. Synd!

Slut på helg

Imorgon börjar skolan igen med musik, kul med ny lärare, hoppas att han funkar. Jobbigt att ta över efter Agaton, han var ju inte lite skön! Menmen, det blir nog bra!

Matchen igår vann vi iaf med 2-0, och för egen del gick det väl okej och inte mer. En del bra grejer blandat med en del dåliga, så vafan. Tror att jag kan skylla lite på att jag är ganska matchotränad än så länge. Nya träningstider har vi fått också, tror att jag gillar dem bättre än de gamla faktiskt. Men vi får se, lite drygt med sen träning på torsdagar bara, menmen. Såg nyss på Inter-Roma, bra match faktiskt! Inter vann ganska välförtjänt, men Roma var inte dåliga dom heller.

Nu bär det snart av till sängen, men vi hörs!

kram

The Wombats - Lost in the post

Det är efter 1,56 det blir grymt! Lovar:)


Hej igen!

Jag förstår att ni saknat mitt bloggande extremt, ledsen för att jag inte hållit igång ordentligt! Jag ska skärpa mig, lovar. En kul grej är iallafall att jag haft besökare fast jag inte uppdaterat ett dugg, konstigt men roligt. Gillar att ni hänger här och väntar på mig! (: 

Nu är alltså sommaren över typ, skola och trist höstväder och sånt. Inte jättekul, men det duger väl :) Igår var det fest hos Elin Dahlen (stavas det så? vem vet?:P). Det var ganska kul tycker jag, hyfsat mycket folk och sånt, najsnajs! Jag och Linnea tog sista tåget hem och sov hos henne. Strax bär det av till Sollentuna för match, skoj där!

Ha det bäst, kramis

RSS 2.0