darling


en musiklektion som alla andra

glömde berätta om dagens musiklektion. den gick ut på att man fick göra i stort sett vad som helst, medan gabriel (musiklärare) åkte och uppgraderade musiksalens utrustning på musikbörsen i täby, och han behövde folk som följde med och hjälpte till så att säga. så jag och martin tog vårt pick och pack och följde lydigt med till täby där jag lekte av mig med digitala trummsätt, telecasters och en 33 000-kronors akustisk i en knapp timme, vilket var mycket skoj! 

blir bara mer och mer sugen på en telecaster, det här håller snart inte längre. ska hitta en bild som gör den rättvisa, sen får ni alla se mästerverket. 


nu är det fredag, yey

äntligen helg. skönt. tidigt slutade vi idag också, så jag är hemma och segar och inväntar att klockan ska bli tre, för då är det inspelning som gäller :) förra veckan var det ju tänkt att det skulle bli av egentligen, men vi fick ändra på de planerna eftersom att en viss person i bandet (inga namn nämda, men det var inte jag, inte martin och inte hannes) fick blodförgiftning och blev tvungen att åka till sjukhuset istället. jobbigt läge.

men idag gör vi alltså ett nytt försök. lycka till på oss!

hallihallå så att säga

hoho. min helg i en skön kort sammanfattning kommer här:

fredagen bjöd på ett schysst krök hos david med mycket bra folk och diverse sjuka sms som gled iväg genom luften.
morgonen därpå kunde man inte sova ut eftersom att jag hade en dag fylld av jobb att se fram emot, pigg och glad som jag var. alltså, jag och martin slavade runt på bibliotekets övervåning bland soppkastruller, högerextrema björnar, och christer sjögren-älskande psykopater. kvällen igår blev alltså mycket lugn, njöt av att real förlorade mot Valladolid med 1-0 och sov tidigt och djupt.

nu ska jag snart ut och löpa med linus, sedan är dagens andra projekt att slutföra en uppsats om droger. spännande.


lets make some music, make som money, find some models for wifes

hej bloggen och dess läsare. skolan är för tillfället inte nådig med en massa franska, matte och engelska som bara öser ner över mitt stackars huvud. borde borde borde skriva en engelskauppsats, men jag orkar fan inte. har nyss pluggat sönder franskaboken, och behöver fan sova. jaja, det får väl bli en annan dag, för imorgon är jag fullbokad. rep+jobb+träning= inte mycket tid över för uppsatsskrivande. tyvärr. får se hur jag ska lösa det där, kanske måste träningen offras, snyft.

jaha. min dag har väl inte direkt varit revolutionerande. en ny lovande dans med mycket hög potential har sett dagens ljus, lite sydfransk (mellanskvensk?) potatissoppa (sjöpung?) har slunkit ner, och en nyckelknippa har postats till huddinge. en underbart intressant dag i en underbart intressant människas liv helt enkelt.

tord är bäst

detta inlägg bygger på två delar. alltså vill jag inte se något fuskande, utan del ett kommer före del två, okej?

del ett: signaturmelodin från ett engelskt barnprogram från 80-talet vad namn Postman Pat.
 
del två: en cover på denna melodi framförd av tord och dan från bandet the Wombats. tord (bandets norske bassist) har översatt texten till just norska. enjoy!


fotbollscup, jajemensan

nyköping är staden jag kommer att spendera min helg i, så vill ni mig något får ni hålla er tills på söndag kväll, eller kanske slå en signal till min mobil. kram på er!


Obama, yey!

efter en lång natts väntan stod det klart att obama vann det amerikanska presidentvalet. fint och bra och allt sånt, men nu vill jag fan inte höra ett jävla ord till om det där jävla valet. jag är så jävla trött, borde sova, men jag orkar inte gå till min säng. förbannat jobbigt.

iallafall lyckades delar av gänget vaka hela natten, medan vissa (inga namn nämnda) somnade in runt 01.00. annars fyllde min medtagna espressomaskin en viktig funktion för kaffedrickarna i sällskapet, iallafall för mig själv!

en sovstund i aulan blev det innan jag och hannes gav upp och gick hem. det blev några avsvimmade timmar i soffan, och nu är det väl snart läggdags igen antar jag.. men tack för en kul kväll gänget! smäll

valvaka,

mm, tro det eller ej, men delar av klass sp2b är i detta nu på gån att påbörja en valvaka angående presidentvalet i det otrevliga (?) landet USA. spännande lär det bli, när det bär av hem till emma för att heja på nästan snygga och i sammanhanget väldigt unga Obama och bua sönder dinosaurie-McCain. kan bli en intressant upplevelse vill jag lova.

imorgon ska allas vår J-O göra sitt bästa för att lära alla spanskaelever att dansa tango, det lär bli kul det med!

ha det grymt, pussgodnatt

synd det här med att höstlovet bara är en vecka långt..

min gårdag är någonting ni gärna vill höra om. dock tror jag att själva händelseförloppet skall läggas ut i något censurerat format. jaja, ni märker inget av det iallafall. historien börjar vid halv sju-tiden då jag kilar hem till hannes som råkade vara ensam hemma. där hade vi förhoppningar på att kunna dra ihop ett mysigt litet chillkrök, men plötsligt fick vi höra talas om ett mycket trevligt scenario som utspelade sig ungefär vid busstationen kuttervägen, för er som är bra på geografi, hehe. dit tog vi oss iallafall på en snabb, smidig och framför allt varm och behaglig timme utan särskillt många bussbyten (se ironi). väl där framkom att det som verkat så bra i själva verket för förjävla segt och torrt. därför bestämde sig två stackars pojkar att istället vända hem till trygga vallentuna igen.

stegen riktades alltså mot kuttervägen, där bussen skulle komma och ta oss till en station från vilken 690 avgick. väl där informerade en relativt okänd 93a oss om att bussen skulle ankomma om en kvart. lät ju lugnt, men efter 20 min hade bussen fortfarande inte kommit. läget började bli kritiskt eftersom att nästa buss inte skulle komma förän om en timme, och då skulle vi alla redan ha dött av köld. det ända raka var därför att vifta på en cab som sedan tog oss till närmsta hållplats där 690 passerar, nämligen stockholmsvägen. 130 kronor kostade det, men det var det ju värt eftersom att 93an garanterade att 690 verkligen gick från stockholmsvägen. ni som pluggar busstidtabeller skrattar säkert för er själva just nu, eftersom att ni säkert vet att buss nummer 690 absolut INTE går från stockholmsvägen. jahaja, tänkte vi och tog genom ängeln martin reda på att nästa 690 gick från täbyvägen om tio min. jobbigt läge eftersom att täbyvägen ligger ca. 2 kilometer från stockholmsvägen. alltså blev det löpet, och tio svettiga minuter senare sprang vi i kapp med bussen in på stationen och föll utmattade ihop på varsitt säte. fyfan.

puh, trött bara av att skriva om det. sedan bar det av hem till hannes där jag även spenderade natten. nu är det sova som gäller, skola imorgon you know. god natt som fan :)


RSS 2.0