Now when I'm coming down, won't you be my solid ground?

sway - the perishers



God natt :D




Ledig dag, mums

Jag som sagt var jag ledig idag, och det firades med en sovmorgon på Fredrics (internetbusarens) soffa, en som alltid god frukost och ett par avsnitt Family Guy innan jag kilade hemåt! Skönt som fan var det att slippa skola iallafall :)

Gitarrlektion och jobbiga sexter där, tough shit. Sedan var det träning, typ tio pers där så vi spelade hela. Kan väl inte påstå att min form är toppad för tillfället, men det här var iallafall inte min sämsta träning på ett tag.

Jaha, annars har jag fan inte så mycket att säga. Ska göra lite spanskaglosor nu hade jag tänkt, så ni får ursäkta ett ganska tråkigt inlägg, langar en låt senare som kompensation!

Hej sålänge!

Tågtider har aldrig varit min starka sida.

Var det 19.55 som tåget gick från bällsta? Hm.


Okej

Nu har jag var mongodålig på att uppdatera här, och det vet jag om.  Men här kommer iallafall ett litet inlägg igen!

Min helg har sett ut typ såhär: Fredagkvällen spenderades hemma hos Fagerhem, vilket var helt okej. Jobbigt långt att gå till buss och tåg bara, men det är väl smällar man får ta helt enkelt.
Igår sov jag väl bort halva dagen ungefär, men på kvällen var det väl tänkt att jag och fredric skulle hitta på någonting. Först lurade Fredric mig att tåget gick 55 från Bällsta mot Cetrum, och dum som jag är gick jag på det :( Så jag gjorde mig redo för tolv minuter av tråkig väntan när jag ser Joakim Felldin kliva av bussen på andra sidan gatan. Han var påväg hem till Glenn, men jag haffade honom och han fick bli mitt sällskapsdjur en liten stund!
Jag och Fredde var väl halvvägs ute när båda kom på att vi var rätt otaggade. Så jag gled hem och kollade på slutet av Barca-Español, vilken Barcelona vann med 2-1!

Idag är det match på Bällstaberg 17.00, och det är fritt fram att glida upp och kolla om man känner för det!

Pusskram<3

hm

Hur gör man om man vill att allt ska vara bra hela tiden?
Aldrig behöva vara ledsen och tänka på vad man kunde gjort anorlunda.
Om någon vet och inte har förklarat det för mig, fuck you! 

Coldplay

Glatt överraskad är jag efter konserten igår! Trodde att det endast skulle vara någon sorts promote-konsert för deras nya platta, som jag inte riktigt lyckats fastna för ännu- men icke! Visst var det låtar från den skivan som spelades, men även deras gamla älsklingar som Fix You, och det tackar man ju inte nej till! Dessutom var själva Showen grym! Man längtade hela tiden efter att få se vad som skulle hända vid nästa låt!
Grymt!
  


PS. En viss paxad person hälsade väldigt gulligt på mig idag, haha! Ägda! DS.

Snyggisar

  
Tre RÄTT osnygga bilder!

Jag borde sova

Är inte så taggad på att askuta imorgon på gympan, men somethings you've got to do man. Eller nåt. Jaja, men en rolig grej med imorgon är att jag och Acke ska på Coldplay. Kulkul :)

Har egentligen både Svenska och Franska som jag behöver jobba med, och dessutom är jag trött som fan, men jag går inte och lägger mig. SUCK.

Jag känner att bloggen börjar bli tråkig. Måste hitta gnistan igen, eller vad tycks? ;P Jaja, den kommer!

Dock har man efterfrågat fler bilder i bloggen, så jag langar nån! Pusskram<3

Word-bird


44!

Bandet har nu fått ett helt underbart erbjudande angående 40 min på scen på Kafe 44! Måste säga att jag är helt galet sjukt aspeppad! Inte tråkigt någonstans. Fan vad kul! Det var allt jag hade att säga för idag, puss på er mina vänner och hemliga beundrare,

Rock on <3

EUrik

Kul det här med EU-uppsats i tre timmar idag. Inte för att det var så jobbigt, började ju inte riktigt jobba förän efter 1,5 timmar typ, så det var ganska chill. Nu är det träning, men jag bjuder på en kul grej först.

PS. Ett visst födelsedagsbarn ska hålla sig hemma imorgon vid sjutiden. Bara ett tips.  
 
Konversation mellan mig och Vendi nyss:

erik, säger:

fin bild :)

VENDI säger:

PÅ MIG O MARGOT JA

erik, säger:

glömde att du hade mörkt hår förut

VENDI säger:

VAAAAAAAAAFAN

erik, säger:

HAHA

VENDI säger:

TROR DU ATT JAG ÄR MARGOT

VENDI säger:

FYFAN VAD TASKIGT

erik, säger:

kul!

erik, säger:

hahahha

VENDI säger:

NU LACKAR JAG SOM FAN

erik, säger:

dagens roligaste

VENDI säger:

ASSÅ

VENDI säger:

JAG BE MIG SJÄVL I TUNGAN



Kan det vara så?

Är jag den mest dumma personen i hela universum? Mycket möjligt.

Fredagdagdagdag

Helg iallafall. Kul det här att min mamma kom på att jag hade haft fest idag, haha! Tur för mig då att det "bara kom typ femton pers kanske". Hehe. Jaja, hon blev inte arg iallafall, så det var ju bra. Idag är jag extremt seg och det händer inget kul vad jag vet. Bra kombination! Imorgon är det match dessutom, en ännu bättre kombo.

Idag gick jag bara i skolan tills typ 11.20, men som den nörd jag är stannade jag kvar till två. Åt först på Biscotti med Biscotti-Emma. Jossan anlände också, typ när jag skulle gå, men det var trevligt så länge det varade :) Sen hjälpte jag Fredric med ett tal, vilket blev mycket bra. Sen var det rep, utan Fjäll-Hannes, men det gick bra ändå! Åter igen en skjuts hem av mormor Jocke, mycket generöst!

Jaha, detta blev ju typ som en lista med vad jag gjort idag. Skitkul läsning, verkligen.

Dåligt väder

Idag hade vi skolans dag, och efter flera minuters jobb med min outfit igår kväll så var jag mer än redo att ännu en gång göra klassen besviken! Som jag misstänkte var inte min "dåligt väder-utklädnad" så populär hos alla, men vad gör man?

Även fast jag bytte om till högtrycks-dressen så började regnet, som varit lite på G hela dagen, att ösa ner! Inte så bra. Alla var rädda för vatten och tog skydd inne i den mysiga B-hallen. Där satt Einar i sin gorilla-dräkt och läste spökhistorier kring en tänd engångsgrill, tills Patrik/Pochahontas började jaga honom med sin farliga tomahawk! Eller minns jag fel? 

Väl hemma igen så blev det en sovstund på en sisådär två timmar, tills jag blev tvungen att äta någonting innan träningen! Den gick väl sådär kan man säga, hehe.

GLÖMDE NÄSTAN!
Mycket cred till mina tre skjutsare idag:
1. Felix Lodén: En grym cykelskjuts från Karlbergskolan till IP imorse! Tack <3
2. Mormor Liard: En trevligt pratstund från pizzerian till ytterdörren tackar man ju aldrig nej till, merci! :)
3. Sandros syster: Nyvaken öppnar jag dörren och stöter på Sandro som erbjuder mig skjuts i hans kära systers bil upp till Bällstaberg! Fantastiskt, danke!


RSS 2.0