fredag kväll, nova, spelning. kan det blir bättre?

imorgon gör vi, Birds & Words+Scent of Silence en spelning på nova. 19.00 bör man vara där, och inträdet blir 20 riksdaler! det kommer att bli en underbar kväll, garanterat en av era fjorton bästa kvällar någonsin.

orkar inte skriva mer, men kom bara dit, okaaj?

höstigt fotoalbum del 1

 
oj, här hittade jag hannes lite gulligt tillsammans med diverse höstiga löv

nämen, vilket sammanträffande att jag låg och hade det mysigt bland löven precis när hannes kom gående förbi

    
här bjuder jag på några avslutande löv/träd-posebilder. enjoy!
 PS. för fler fina kreationer, titta in på hannes granaths facebook där det inom kort kommer att finnas fler.


åh vad gulligt med små söta höstlöv som skräpar ner överallt

det kan hända att ett litet fotoalbum med era favorit höst-killar dyker upp här lite senare i veckan. ville bara förvarna.

oh saint björn

jaha, vintertid idag. en ganska bra grej det där, det innebär ju att man kan sova till 12, men klockan är bara elva när man vaknar. syn som fan att det skulle ske just på en söndag...

en snabb fredag-lördag breif ska ni nu få av mig!
i fredags åkte vi med klassen in till folk och försvar (som jag fortfarande inte har en aning om vad det är för något) och spelade rollspel xD man skulle styra ett land, och självklart fick jag (hannes och anna var kanske också med lite) det mest religösa, fattiga och underutvecklade landet av alla. heja dometo. jaja, det gick väl bra iallafall, st. björn höll ett vakande öga över oss antar jag.
 
efter det var det rep, vilket faktiskt gick mycket mycket bra. sånt blir man glad av. sen bar det av hem för att sega hela kvällen.

igår var jag på kreativitetsutflykt/jackjakt i stan med hannes. efter misslyckad jakt på jacka hamnade vi på kaffekoppen och försökte skriva lite låttexter. det gick väl helt okej tycker jag!

apropå bandet och musik och sånt så har vi, Birds &Words, spelning på allas vårt nova på fredag. hope you'll be there :)
nu ska jag äta, sen är det extrainsatt rep! kul!
puss


lista, i know you want it

Nämn något som gjorde dig glad igår: Ögonblicket då jag insåg att det bara var två dagar kvar till lön!
Vad gjorde du kl 08 imorse: var på väg till skolan som den lilla nörd jag är :)
Vad gjorde du för 15 min sedan: Greta-kartor
Det sista du sa högt: God natt!
Det senaste någon sa till dig: Käften
Vad har du druckit idag: Lite cola faktiskt
Vad var det senaste du åt: åh, entrecôte med bearnaise. mums
Vad var det senaste du köpte: hehe, behöver man inte ha pengar för att göra sånt?
Vad är det för färg på din ytterdörr: grön
Vad är det för väder hos dig nu: svart natt
Godaste glassmaken: lakritsglass är inte äckligt
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja, tyvärr :)
Går det att väcka dig: med lite bodylotion, en skinnfäll, snobbenparfym och ett dominospel är allt möjligt
Drömmer du mardrömmar: mest konstiga drömmar här faktiskt
Trivs du med ditt jobb: bokuppsättare. vad mer kan man säga?
Favoritklädsel: färgglada t-shirtar
Favoritlåt just nu: typ, Spacehero suits med those dancing days
Vad ser du om du tittar till höger: en dörr..
Vad gör dig glad just nu: pengar imorgon och lov nästa vecka
Vad ska du göra härnäst: lägga mig
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: trött-seg
Favoritgodis: men ge mig torkat potatisskal bara
Kläder just nu: haha, kalsonger. blåa och gula patriot som jag är *host*
Sommarplaner: festivala sönder
Hur många kuddar sover du med: dos
Spelar du något instrument: several
Morgon eller nattmänniska: inte morgonmänniska iallafall
Vad är viktigast för dig: pengar! eller skulle man svara vänner och familj?
Är du kittlig: eh.
Snarkar du: hur fan ska JAG kunna veta det?
Stjärntecken: stenbocka
Äckligaste insekten: snigel. är ingen insekt, men fan usch.
Stökigt eller välstädat: städat tror jag.
Längtar du mest efter just nu: tja, inte folk och försvar iallafall

haha

kul att det nyss ringde en asiat hit och att jag var 100 % säker på att det var viss busringare och typ: aa, men skitkul v**d***. haha, det blev fett rörigt i luren där ett tag, när hon hade ringt fel och jag trodde att det var en viss hp-tjej! haha säger jag bara

dramaten hela natten

ja, igår var vi med klassen + J-O och såg Hamlet på dramaten. den var väl okej, lite sjuk sådär, precis vad jag hoppades på! orkar inte skriva så mycket, är trött som en sten. jag ska iallafall ivär och jobba snart, sen är det träning vid åtta. men först av allt ska jag hämta min brors jacka som jag råkade glömma hos sofia i helgen. mycket osmidigt faktiskt, menmen.

ha det underbart, pussar och kramar

jävla FN


kill flowers in someones' garden, I don't care cause I am free


ledig dag :)

ja, idag är jag alltså hemma och ledig, fan vad skönt! dock blev jag tvungen att hämta min bror i skolan imorse eftersom att han typ är sjuk.. lite jobbigt, men man får väl ställa upp. annars har jag plugga spanska och gått ut med hunden. inte speciellt händelserik dag dvs. vi har iallafall träning ikväll, det ska bli kul! länge sen man tränade känns det som.

jaja, tillbaka till spanskan ¡hasta luego!

ett inlägg i veckan?

snittar väl ungefär ett i veckan nu för tiden, känns ju lite pinsamt, men vad ska man göra? helgen då: i fredags var jag hemma hos fredric, kollade på film och spännande fenomen på hans toalett. mer detaljer får ni inte för ert eget bästa. fick snyggt smeknamn av fredrics mamma och hennes kille. känner mig riktigt nöjd med det. alldeles för nöjd för att ni ska få veta det faktiskt :)

i lördags blev det fotboll i massor eftersom att det var sankt erikscups-finaler på skytteholm. där spenderades ett antal timmar tillsammans med ganska mycket folk som var där för att se 90:orna spela final mot järla. den vanns som ni säkert redan vet av vbk med 4-1! grattis som fan till er! sen på kvällen bar det av hem till sofia det det krökades på en del. men det var skoj! sen gjorde jag mitt bästa för att kunna slagga, men natten förpestades av snobbenparfym, bodylotion, en skinnfäll och ett dominospel. suck säger jag bara. på söndag förmiddag var far Timo en ängel och bjöd på kebab/capricosa familjepizza till coola gänget som hängde kvar at sofia's dvs jag, sofia, vendela och brand-elin.

resten av söndagen spenderades hemma trött som attans. idag var det skola och nu är det meningen att man ska tagga inför både spanska- och matteprov. nåväl, morgondagen är iallafall ledig så det blir väl jämt tillslut!

hoppas att ni orkade läsa detta, annars lär ni väl inte läsa detta heller. jaja, vi hörs. pusskram! 

En udda onsdag kväll

Ett smått sjukt händelseförlopp från igår eftermiddag/kväll kommer här i korta drag:
Jag var på väg hem efter skolan, men på bussen träffade jag på Patrik. Han lyckades övertala mig att följa med till stadshagen och kolla på 90orna som spelade semifinal i Sanktan. Jag top alltså löpet hem och åt en macka, sedan bar det av. På tåget satt det redan lite kul folk, t.ex. Danne och Sandro. Vi gled alltså in och såg dem vinna på straffar mot Djurgården efter 1-1 under ordinarie tid. Kul för dem! :)

Nu kommer vi till det sjuka. Påväg hem i tunnelbanan utbrister Patrik: "Fan, är det någon som vill gå på bio?" Jag svarar på skoj att jag följer med om han bjuder. "Okej" får jag som svar. Alltså glider vi till Sergel och kollar på filmen Tropic Thunder som började halv tio. Den var grym, och vid halv tolv var vid påväg ut ur salongen efter att ha spenderat hela filmen i en liten hångelsoffa längst bak XD Det var iallafall en sjuk, men mycket kul kväll. Tack för bion Patrik! Undrar för övrigt hur många som trodde (förstod) att vi dejtade? 

Fitt-Sensodyne

Sitter här och borstar tänderna och märker att tandkrämen: Sensodyne Fresh Sensitive inte skummar ett dugg!
Fyfan säger jag bara!

Djävulens tandkräm

Helgen

Hej alla, ännu en helg är till ända och för min del har den sett ut såhär:

Fredag: Efter ett ganska misslyckat försök till inspelning av låt på nova bar det av hemåt. Senare på kvällen gled jag till Jossan där jag hängde tills sista jag skulle hjälpa Mattan som inte var så himla allert ner till centrum för att möta sin man. Efter typ en kvarts hulkande, nästan kräkande från hennes sida kom vi fram. Sen bar det av hem och sova!
Lördag: Fyra timmar spenderades på mitt jobb (Vallentuna Bibliotek, för er som jag inte redan skrutit för) och det är sådana dagar man är nöjd över att ha ett jobb det funkar att vara bakis på! På kvällen var det fotboll, närmare bestämt Sverige-Portugal här hemma, med Sandro, Felldin och Linus. Vi gled senare ut till Lindholmen för att partaja hos Sofie. Halvkul fest, kan itne riktigt sätta fingret på vad som inte var bra, men jaja.
Söndag: Vaknade 13:30 och tog mig upp till Bällstaberg för att sparka lite boll. Utöver det har jag varit hemma hela dagen och slappat. Skönt. Fredric kom förbi vid halvåttatiden för att låna min dator föresten :P

Jaja, det var väl min helg! Godnatt <3

Wombats

Igår gled jag, Sofia och min mor in till Debaser Medis för att kolla på The Wombats! Det var inte helt oväntat att de var grymmagrymmagrymma, men det var inte speciellt kyligt där inne, hehe. Annars var det skitskoj, letade rätt på några bilder, alltså har jag inte tagit dessa själv. Men de är bra ändå :) Puss!

  

uppdraget slutfört

Nåväl, efter denna första spelning måste jag säga att jag känner mig nöjd! Inte något underverk, men helt okej! Bra jobbat pojks!

Såhär såg dagen ut:
Vaknade upp trött som alltid, men tvingade mig själv in i duschen. Gled ner till skolan för att ha en heldag med Samhällskunskap C med Lolo som envisades med att kalla mig för Björn, LACKAR! Efter en dag av små-nervositet bar det av hem till Hannes och därifrån till tåget som skulle ta oss in mot STADEN OCH ÄVENTYRET! En spännande grej på vägen var att se vilka som utgjorde bandet Red Beat som så snällt fixat in oss på 44'an. Det visade sig att det var fyra utomordentligt trevliga unga män, kul! Väl inne vid Kafét väntade soundcheck. Dock hade jag väl önskat ett mer grundligt sådant, då vi inte hann ta ut svängarna allt för mycket under de tio minuter vi fick till förfogande...

Skulle man plocka bort ett par tekniska och nervositets-relaterade missar var spelningen faktiskt helt okej! Dock lite irriterade med ljudtekniker-Mats som var den största slapp-muttan någonsin. Fitt-Mats kan ju räkna med en brevbomb! Nåväl, Tompa ställde till med bullkalas och vi kladdade ner väggarna i logen med tjocka fåglar. Det var en dag att minnas! :D

Vill föresten tacka alla söta kompisar som kom och tittade på oss, jättegulliga är ni, nussinuss! Seriöst, grymt! Tack! :)

Bilder från dagen:
    
  

Nervös erik

Om 23 timmar och 33 minuter är det insläpp på Kafé 44 inför konserten där vi, Birds & Words ska medverka.
Nervositeten smyger sig på, även om det ska bli kul som fan! Jag uppmanar alla att komma dit och stötta oss, särskillt eftersom att detta är vår första spelning.

Tid: Inläpp 19.00
Plats: Kafé 44, Tjärhovsgatan 46, Stockholm
Pris: Jag är ledsen att behöva säga det, men det kostar lite att komma in. Dock är väl inte ynka 40 kronor något hinder för er kära vänner?

Ses där!


RSS 2.0